Rabu, 16 Februari 2011

[ GEMPAR ] KTMB MENGGALAKKAN VALENTINE’S DAY?

atok mendengar khabar la..iye ke? atok pun terkejut jugak mula-mula..tapi bila atok tengok dan baca poster ni atok jadi semakin konfius..koc-retro-cinta

KOC RETRO CINTA pada 14 FEBUARI 2011..

hairan atok..kenapa perlu promosikan koc retro cinta ini pada 14 FEBUARI 2011? kalau untuk yang sudah berkahwin sahaja, kenapa perlu pada tarikh yang sama dengan VALENTINE’S DAY? pelik betul..

harganya adalah RM100 untuk 1 PASANGAN..adakah pasangan yang sudah berkahwin sahaja yang dibenarkan tempah? atau macam mana sebenarnya ni?

atok x faham la..ada cucu yang boleh jelaskan x?

ataupun sambut RAKYAT MALAYSIA BERAGAMA ISLAM DIHARAMKAN MERAIKAN VALENTINE’S DAY, TETAPI DIHALALKAN MENYAMBUT RETRO CINTA..hahaha..

pelik betul sekarang nih..

[UPDATED] FACEBOOK “BANNED” AKAUN FACEBOOK ATOK

image

atok bersedih di hari ini kerana AKAUN FACEBOOK HILANG!! atok buka pagi tadi dan benda ni dah terjadi..atok cuba buka profil facebook atok melalui facebook nenek..yang ada di profil facebook atok hanyalah seperti gambar dibawah

image

KOSONG! SEMUANYA KOSONG..wall kosong, info ada sikit2 je..gambar semua hilang termasuklah “friends” atok..

HAIRAN….cucu pernah x jadi macam ni? atok rasa benda ni terjadi disebabkan oleh apa yang atok post semalam iaitu :

image

kalau cucu x percaya boleh cari atok di facebook atok dengan

nama : ‘Aiman Wahid’ ; ataupun

email : aimanwhd@yahoo.com

tapi atok dah buat akaun facebook baru dengan nama Aiman Wahid dan email anakbangsa.malaysia@yahoo.com menggunakan gambar yang sama sebagai profile picture..

apa yang atok kesalkan..fan page Petua Kita Semua pun hilang sekali…hmmm

cucu pernah x jadi macam ni??

update 7.51 pm ; 16/2/2011

SEKARANG DAH ELOK KEMBALI KEPADA ASAL

FACEBOOK ‘Aiman Wahid’  dan email aimanwhd@yahoo.com  masih digunakan..jangan lupa tuk add atok ye..hihihi..

PETUA & RESIPI KURUS DARI SELURUH NEGARA part 1

pagi ini atok dengan suka hati nak berkongsi petua kurus yang atok kutip dari negara ke negara yang atok jelajah..atok ada jumpa beberapa petua kurus yang berlainan dari setiap negara..

atok bahagikan kepada beberapa bahagian untuk memendekkan senarai petua kurus tersebut..sesiapa yang nak cuba boleh la yep..kalau x jadi jangan marah..

BRAZIL

NASI DENGAN KEKACANG

Rio de Jenairo terkenal dengan makanan yang lazat. Pernahkah anda terfikir, bagaimana wanita-wanita di sana dapat mempertahankan bentuk badan yang menarik walaupun sering digoda dengan makanan lazat.

menurut penetilian dalam jurnal Obesity Research mengatakan nasi yang dicampur bersama kekacang mampu mengurangkan risiko berat badan sehingga 14%. Dengan mencampurkan kekacang bersama nasi akan membuatkan makanan anda berserat tinggi dan rendah lemak, seterusnya dapat menstabilkan kadar gula dalam darah.

YUYU ZULAIKHA LIKES peTUA KITA semua

imagex nak percaya ke? kat sebelah tu kan ada gambar..hahaha..yuyu likes fan page atok..wahh..terasa bangga dan bongkak jap ( tipu je )..hihihi

cucu dah likes belum? kalau belum..tolong likes sekarang dan promosikan blog atok..hihihihi

kalau sesiapa nak kenal yuyu..boleh klik pada url ini : http://kupukupukecik.blogspot.com/

yuyu pun ada buat entry pasal atok..nak baca? klik la kt sini : http://kupukupukecik.blogspot.com/2011/02/rahsia-di-sebalik-bertambah-follower.html 

orang lain jangan jelez taw!