Ahad, 3 Julai 2011

KOMEN NIK AZIZ MENGENAI BERSIH 2.0

camne?? dah dengar komen Tuan Guru Nik Aziz?? Nik Aziz dah bagitaw himpunan BERSIH 2.0 adalah HALAL dari segi AGAMA dan demokrasi

najib

bersigh

NAJIB HINA KELANTAN DENGAN RASUAH STADIUM!

memetik berita dari malaysiakini :

Rakyat Kelantan bakal mendapat sebuah stadium baru sekiranya BN berjaya merampas kembali negeri itu pada pilihan raya umum akan datang.

Itu janji Perdana Menteri Datuk Seri Najib Razak kepada rakyat Kelantan yang mahu sebuah stadium baru dibina bagi menggantikan stadium Sultan Muhammad Keempat, yang semakin uzur.

sumber : PM: Stadium baru untuk Kelantan jika PAS tumbang – Malaysiakini

memetik berita dari BERITA HAIRAN online

image

Najib juga dinobat sebagai peminat nombor satu The Red Warriors atas sumbangan yang dilakukan dalam membantu pasukan itu sehingga menjadi antara gergasi bola sepak digeruni dalam persada Liga Malaysia.

Perdana Menteri turut menyumbangkan kira-kira RM2 juta kepada Persatuan Bola Sepak Kelantan (KAFA) bagi membangunkan bola sepak di negeri ini.

sumber : Berita Harian Online | PM suntik semangat The Red Warriors

hahahahaha…sekali lagi najib dan gerombolan UMNO lupa bahawa rakyat kelantan tidak mudah diperbodohkan..berita hairan pun atok tengok semakin hiran beritanya…atok xnk bercakap panjang..cucu baca la sendiri komen orang ramai mengenai tawaran rasuah najib terhadap kelantan..

 

image