Selasa, 8 Februari 2011

LAWAK - MUSUH UTAMA YANG WAJIB DILAWAN

image

ALkisah…tersebutlah kisah…hihihihi..cucu baca la yep..ini musuh baru yang kita wajib lawan…

"Siapa yang berani menyerang kita? Pakatan siapa yang berani menyerang kita. Kita akan bertahan hingga hingus kita kering. Jangan siapa berani mencabar."

"Musuh baru melanggar kita, Tok Seri. Nak katakan geruda bukan geruda. Nak kata unggas bukan unggas. Tapi Musuh ini berkepak. Nak kata hantu bukan hantu. Tapi sekejap hilang sekejap muncul.

Bila nak ditangkap dia hilang. Kita lari dia datang. Kuman pun bukan hama pun bukan. Bukan ulat bukan binatang. Ada kecil, ada besar. Boleh dilihat tapi tak dapat dipegang. Kadang kadang ramai, kadang kadang sedikit,” sahut Menteri Dalam.

PETUA PERATURAN-PERATURAN CINTA

kiss

haish..jom baca..hahaha…atok dah janji nak kasi petuakan? pernah x dapat benda-benda macam ni? hahaha…komen sikit..

PENGUNDIAN DAH TAMAT

imageimage

cewah…jom kita jenguk2..siapa pemenang GIVEAWAY CONTEST dari ATOK tentang ceritera AKU & ATOK..hahaha..

nampaknya pemenang dah diketahui..pemenang dipilih berdasarkan undian yang terbanyak..sekarang atok bagi “can” tuk 3 pemenang iaitu tempat pertama, kedua dan ketiga..malangnya..ketegori facebook tiada sesapa yang nak join..jadi hadiah bernilai RM10 tu “burn” begitu sahaja..

pemengang akan di “contact” nanti..dan pemenang wajib bagi email dan kad pra-bayar apa yang dikehendaki di ruangan komen “entry” ini untuk memudahkan atok kasi nombor kad pra-bayar tu..

TAHNIAH buat…jeng..jeng..jeng…

undian hanya dikira sehingga jam 11.59 malam pada 7/2/2011

TAHNIAH buat pemenang dan terima kasih buat cucu yang join GIVEAWAY CONTEST dari ATOK…