Sabtu, 11 Disember 2010

KENAPA LELAKI TERTARIK PADA PAYUDARA?

Persoalan yang tidak pernah dirungkai….hahahahahaha

maaf kalau entry ini cucu rasa agak lucah..sekadar untuk menghiburkan hati membasahkan gusi je…hik3…

percaya x bahawa lelaki amat tertarik pada payudara perempuan? cucu perempuan tahu x? kalau xtahu hari ini cucu tahu lah ye..

nakalnakal2

atok pun x pasti apa yang menariknya pada seketul lemak dan daging itu..tapi atok hairan..kenapa benda itu lah yang orang lelaki geram dan gilakan..huh! kenapa ye? sejak semalam atok fikir…atok pusing-pusing,jalan-jalan,lari-lari dari blog ke blog..maka dapat satu idea..

idea yang merungkai misteri kenapa lelaki teramat suka pada payudara…

rupa-rupanya..semenjak hari pertama kita lahir…antara benda yang terawal yang masuk dalam mulut dan pertama kali kita tengok ialah payudara..semenjak lahir lagi, ibu yang menyusukan kita sehingga kita berusia 2 tahun..

selepas baligh, cucu lelaki dah x dapat lagi tengok payudara secara “live”…hahaha…sebab tu diorang geramkan sangat..mungkin ingat kat mak kot…hik3…

jadi perempuan..tutuplah dada mu dengan kain yang labuh supaya mata-mata golongan XY ini tidak tersiksa..orang lelaki bukan nak sangat tengok benda tu..tapi disebabkan golongan XX ini sengaja tonjolkan..maka, XY akan teringat kisah ketika bayi bersama ibunya…hahahahaha

ada tiga benda yang atok tahu tentang payudara..klik la kalau nak tengok

SILICON DI "PAYUDARA TATOO "
Patung yang membawa keuntungan jika disentuh payudaranya
Payu Dara Panjangkan Usia Lelaki

itu pendapat atok..cucu rasa sebab apa lelaki tertarik pada payudara perempuan? ada idea x?