Khamis, 31 Mac 2011

LELAKI, GAYBOY, KENAL, BERCINTA, PUTUS, MENINGGAL DUNIA

Blog Budak ChumeyllMati itu lumrah alam..setiap yang hidup pasti akan merasai mati..namun, yang membezakannya hanyalah masa,tempat dan cara kematian..

yang hidup perlu hidup, yang telah mati biarkan dia pergi..yang hidup hanya mampu mendoakan kebahagiaan roh si mati..itulah adat kehidupan..yang pasti, mati itu adalah pasti..tiada sesiapa yang mampu menangguhkannya atau mempercepatkannya kerana sudah tertulis pada Qada’ dan Qadar masing-masing..

hanya itu yang mampu atok ucapkan buat pemilik blog Blog Budak Chumeyll yang baru saja kehilangan orang tersayang dan tercinta setelah beberapa tahun berkenalan..nak baca entry menyayat hati boleh ke sini : Blog Budak Chumeyll: Missed U !! …atok pun secama terasa kehilangan arwah setelah membaca entrynya..terasa sedih dan hiba terselit..

yang bestnya..Blog Budak Chumeyll ada bermacam kisah cinta pemiliknya..hihihi..nak baca kisah bercinta dengan gay boy? Maya, pemilik Blog Budak Chumeyll pun pernah berpengalamak kapel dengan gayboy..memang awwwww la…hihihihi..baca la pengalaman dia kat sini : Blog Budak Chumeyll: Pengalaman Couple dengan Gay Boy

ada orang cakap..kawan lebih penting dari cinta..tapi, maya lain…hihihi..dia cakap kawan ni tak ada makna pun..hohoho

Kawan ? Sahabat ? Bagi aku mereka ni tak ada makna ! Tak percaya ? Its up to you larh !
Ada kawan aku cakap, "kau ni asyik pentingkan cinta je, kawan kau yang duduk kat sebelah ni sikit pun kau tak pandang" sorrylah babe ! Aku bukan manusia yang pentingkan kawan.. Bagi aku kawan ni, senang je nak cari, melainkan cinta.. Aku dahulukan cinta daripada persahabatan aku sendiri..

entry penuh : Blog Budak Chumeyll: Sahabat? Cinta? Apakah !

kalau nak ke blognya..atok ada sediakan kat bawah..jom la melawat ke Blog Budak Chumeyll  tengok apa yang patut..

http://akuchumeyll.blogspot.com/2011/03/atok-nak-tulun-prommote-blog-si-comeyl.html

*P/S : sesapa nak join promot blog di blog atok..boleh ke sini : SEGMEN : NAK PROMOTE BLOG DI BLOG ATOK? | peTUA KITA semua