Jumaat, 26 November 2010

ATOK TERCALON BLOG PILIHAN MALAYSIA 2010

image


GAMBAR DIATAS SEBAGAI BUKTI..ATOK BERADA DI NOMBOR 8…ATOK X TAW SIAPA YANG MENCALONKAN BLOG ATOK KERANA KOMEN PENCALON TIDAK DI”DISPLAY”KAN..

CUCU YANG MENCALON KAN ATOK..ATOK UCAP TERIMA KASIH BANYAK..RASA NAK NAGIS TERHARU PUN ADA…hik3…TAPI X BOLEH NANGIS DAH SELEPAS MEMELEH AIR MATA BILA BACA BALIK ENTRY INI…

MACAM MANA FORMAT PERTANDINGAN NI YE??
image

BERMULA JAM 10 MALAM ( 26 NOVEMBER 2010) HINGGA 8 PAGI (30 NOVEMBER)…CUCU BOLEH UNDI ATOK..hehehe

TAPI INGAT..UNDI YANG BETUL-BETUL LAYAK SAHAJA…KALAU ADA YANG LEBIH BAGUS..UNDI YANG LEBIH BAGUS..SEBAB BOLEH UNDI SKALI JE..hihihi..SELAMAT MENGUNDI DI SINI  : UNDI ATOK DI KETEGORI BLOG PERSONAL LELAKI PILIHAN..

INGAT TAW : peTUA KITA semua

SATU LAGI PILIHAN ATOK

maaf sebab atok x letakkan video ni sekali dengan entry "ANDAI KATA DAN BILAMANA"..sebab kalau letak skali..nanti lambat loading page...hihihi..pape pun..layan je la..

sampai bila kita terus hanyut lena diulit buku, kerjaya Dan cinta...dimana cinta kita pada seorang yang pernah melahirkan kita..bukan senang cucu..lupakah kita pada si ayah yang penat menjaga semasa kecil..hingga seekor nyamuk pun x dibenarkan hinggap..

ANDAI KATA DAN BILAMANA

Dah lama atok x menulis mengikut perasaan atok..perasaan yang dibuai bersama angin nan lalu…berlalu begitu sahaja tanpa ada apa-apa..atok harap cucu2 yang membaca tidak berduka kerana atok hanya bercerita tentang perasaan atok sahaja…tiada kaitan dengan cucu-semua…maaf……

image

NUFFnang & TRAFFIC & $$$ part2

Entry in atok bukan nak bercerita tentang RAHSIA UP TRAFFIC macam dalam entry part1..tapi, entry ni khas untuk MIZZ JAJA…nak taw sapa cucu atok ni..klik la kat nama dia tu..hik3…

cucu atok sorang tu betul nak taw apa itu NUFFnang..dan entry ni..atok nak ceritakan apa yang atok paham tentang NUFFnang ni..

JOM TENGOK GAMBAR NI..kalau x nampak..klik la..bagi besar..hihihihi

macam mana dapat duit