Isnin, 29 November 2010

MENIPU..DITIPU…TERTIPU

image

persoalan yang sentiasa bermain dibenak atok dan cucu…apatah lagi dalam soal perhubungan samada cinta,sahabat dan seteru..pernah kah cucu ditipu dan dipermainkan? apakah perasaan cucu? jom kita kongsi tentang penipuan..nak? hehehe..

semua jenis penipuan boleh..penipuan perhubungan..penipuan perniagaan dan sebagainya..asalkan tergolongan dalam ketegori penipuan..penipuan dalam exam pun boleh juga..hahahaha

ADAKAH ANDA PERNAH MENIPU?
YA
TIDAK
  
pollcode.com free polls


BERANI MATI : BLOG AKU(atok) BEST !

image

ini kali ke tiga kalau x silap atok menjoin segman en.BEN..bukan pe..saje nak dapat traffic free..hehehe..bukan senang nak dapat traffic free dari orang femes macam en.BEN ni kan?

LATAR BELAKANG BLOG..

tiada apa yang special dan istimewa pada blog atok ni…apa yang ada? hanyalah penulisan zaman dahulu kala yang kadang-kadang amat menjemukan..blog atok banyak menghikayatkan tentang petua-petua orang zaman dahulu kala dan petua moden..bermacam petua yang ada..petua masakan,petua kecantikan, petua rumah tangga, petua kesihatan dan petua cinta sekalipun..pendek kata..mengalahkan astro…

sepatut nya blog atok dah diminati setiap golongan masyarakat..walaubagaimanapun…atok kenal siapa atok dan usia blog ni…hak2…tacin2 lak..kalau cucu-cucu nak taw blog atok dengan lebih lanjut..boleh la korek-korek apa yang ada…3gp ehem2 tiada ye..!

UNDIAN ADIL

cucuku..atok dapat beberapa permintaan daripada cucu-cucu..mereka bertanya tentang adakah lelaki terlanjur layak diterima? dan ada juga kenyataan bahawa perempuan yang telah terlanjur tidak boleh diterima sesuka hati..perlu diselidiki terlebih dahulu..


jadi..kali ini..atok nak dapatkan feedback dari cucu-cucu tentang beberapa soalan yang diutarakan oleh atok sendiri dan cucu-cucu lain terhadap isu TERLANJUR..


kepada mana-mana cucu yang belum baca entry tersebut..boleh membacanya di SINI...


tempoh undian tidak terhad..atok akan bagi komen kepada keputusan UNDIAN ADIL ini pada minggu hadapan.
UNDIAN DAH DITUTUP