Isnin, 18 April 2011

SEGMEN DI BLOG ATOK

Kemungkinan segmen yang atok nak promot blog cucu akan tergendala sedikit dalam 2 hingga 3 minggu ini kerana atok akan exam bermula 25/4/2011 hingga 9/5/2011..mungkin proses promot akan bersambung seperti sediakala bermula 10/5/2011

[ANALISIS] ANWAR IBRAHIM MENGALAHKAN NAFSU SEKS MALAYSIA..

hahaha..semua orang nak tahu kan..apa jenis analisa yang atok buat ni..tajuk analisa ni ialah ANWAR IBRAHIM MENGALAHKAN NAFSU SEKS MALAYSIA..

adakah analisa ini betul? bergantung kepada ujikaji dan eksperimen yang atok telah jalankan..

bila malam menjelma je, sudah menjadi lumrah alam bahawa kebanyakan makhluk akan tidur kecuali makhluk aktif malam seperti mat rempit, bohsia dan pekerja seks(nak sebut pelacur malu, lucah sangat)..mata atok pun x ngantok lagi sekarang ni walhal jam di laptop bergedik-gedik menunjukkan waktu 4.24 pagi..ntah mengapa mata masih xnk pejam walau atok bukan makhluk aktif malam seperti yang dinyatakan diatas..mungkin sebab penangan exam yang bakal tiba kot (walhal x study pun)..

bila godek-godek internet ni, terlintas nak cari keywords berunsurkan seks..yela, boring jugak duk tengok video ceramah anwar ibrahim je(bukan video lucah ye)..apa lagi..bukak GOOGLE TRENDS la..

klik pada gambar untuk paparan yang lebih besar dan jelas

image

image

dah terfikir macam-macam keywords nk test di google trens ni..hihihi..benda pertama pasti lah SEKS!! nak tengok sejauh mana kegilaan seks rakyat malaysia di carian google..perghh!! memang tinggi semenjak tahun 2004 hingga sekarang..TAPI!! carian video seks tidak boleh meng"challenge" carian anwar ibrahim..kah..kah..kah..

nampaknya anwar ibrahim lebih mendominasi di google berbanding seks..malah kalau di teliti, carian mengenai kes liwat anwar lebih hot berbanding video seks yang dibarisi pelakon handalan seperti maria ozawa..hahaha..kes liwat anwar adalah carian paling tinggi di google dan selepas itu di tingkatkan lagi dengan carian video seks mirip anwar dengan pelacur cina akhir-akhir ini..

atok pun cuba bahagikan kepada topik yang lebih khusus iaitu SEKS MELAYU..bila di perhatikan pada google trends, carian video seks melayu membentuk separuh daripada carian video seks..ini bermakna, video lucah buatan tempatan setanding dengan video lucah pelakon professional di luar negara..

apabila dibahagikan mengikut negeri..rakyat negeri yang paling banyak dan paling suka mencari video seks ialah negeri PAHANG..hahaha..tapi, senario berbeza di selangor apabila anwar ibrahim mampu memberikan tentangan yang sengit kepada carian seks..diperingkat bandar pula, memang benar anwar lebih mengusai di selangor apabila Petaling Jaya, Kajang, Kelang dan Shah Alam semuanya didominasi dengan carian anwar ibrahim..mungkin orang selangor lebih minat politik dari seks..kih3...

yang sedihnya..bila atok try carian "ceramah agama" keputusanya adalah "0"

hmmm..macam mana ni?? adakah ini salah satu tanda akhir zaman??

p/s : kepada yang nak mencuba nasib SEO boleh try entry Anwar ibrahim...mana taw..kot2 sangkut..hihihihi

p/s : bila la nak tido ni..mata asik nak berkelip-kelip je..jam dah 4.49 pagi..hurmmmm...