Khamis, 27 Januari 2011

GIVEAWAY CONTEST dari ATOK

GIVEAWAY CONTEST DAH TAMAT DAN DITUTUP


Seperti yang dijanjikan…atok nak buat satu pertandingan sempena ulang tahun kelahiran atok pada 27/JANUARI/SETIAP TAHUN..

pertandingannya ialah menulis esei pendek tidak melebihi 100 patah perkataan..kalau lebih tidak akan dikira..tajuk esei tersebut ialah AKU DAN ATOK…atok kandung cucu la...bukan atok lam blog ni..hahaha..tapi, bagi mereka yang tidak pernah sempat kenal atok kandung..boleh tulis pasal atok lam blog ni..kui3..


sesiapa sahaja layak menyertai termasuk melalui FACEBOOK..TWITTER DIHARAMKAN!

ADA 2 KETEGORI..IAITU KETEGORI BLOG/WEBSITE DAN FACEBOOK

BLOG/WEBSITE > HADIAH berupa TAMBAH NILAI (TOP UP/RELOAD)

JOHAN : RM30.00          NAIB JOHAN : RM20.00     TEMPAT KETIGA : RM10.00

FACEBOOK > HADIAH berupa TAMBAH NILAI (TOP UP/RELOAD)

SEORANG SAHAJA PEMENANG MENDAPAT TAMBAH NILAI RM10.00

PENIPUAN SISTEM UJRAH [ 1% ] PTPTN

hari ini atok nak kongsi soal penipuan dan perniagaan pendidikan yang sentiasa berlaku..malah, lebih parah lagi..bukan hanya sedikit mahasiswa yang terkena atas tindakan ini....apa yang berlaku sebenarnya dalam sistem ini?

image

ULANG TAHUN KELAHIRAN ATOK YANG KE–??

image

hihihihi…jom teka..berapa umur atok sebenarnya..siapa tahu? angkat tangan dan jawab..

setakat sekarang..atok mendapat 70 ucapan HAPPY BIRTDAY,SELAMAT HARI JADI atau HB di FACEBOOK..terima kasih buat anda semua dan cucu kerana masih ingat pada ulang tahun kelahiran atok..rasa terharu pulak *menangis sambil senyum..

happy betul sekrang ni..apa x nya..ramai jugak yang ingat besday kita..cucu da ucapkan belum? hihihi..kalau belum..ucap sekarang!

BEN ASHAARI BLOG

image

berapa kalikah anda update sehari dan jumlah entri anda sehingga kini ..

seminimanya atok akan update setiap hari sekurang-kurangnya satu entry setiap hari..tapi semalam atok terlalu sibuk hingga x sempat nak update..maaf yup..buat masa sekarang, sudah 230 entry yang atok publishkan sehingga di saat ini