Khamis, 13 Januari 2011

BLOGGER GEGARKAN 'U'

image

ini segmen en.BEN yang terbaru rasanya..nk pulak men”join”..tapi ada soalan kene jawab..hahaha..soalannya..

TARIKH KEPUTUSAN SPM 2010

jeng…jeng…jeng….berdebor rasanya..dengar khabar-khabar, risik-risik dari orang-orang belakang tarikh keputusan SPM telah diumumkan..terlalu banyak tarikh-tarikh yang dijangkakan..antaranya
10 MAC 2011
13 MAC 2011
14 MAC 2011
23 MAC 2011
X pasti yang mana satu betul..tapi desas desus mengatakan 14 MAC adalah hari yang paling betul…nasib cucu-cucu yang akan amik SPM..atok xtaw..

sesiapa yang nak tahu keputusan SPM yang lepas diumumkan pada tarikh bila..boleh rujuk entry ini :TARIKH JANGKAAN KEPUTUSAN SPM 2010 DIUMUMKAN.. 

apa yang penting..redha je dengan keputusan yang cucu- bakal dapat..cucu dah buat yang terbaik..papepun, bila dah dapat result nanti jangan lupa tuk apply biasiswa atau pun apa-apa program yang ditawarkan..tapi awas! jangan terperangkap dengan SWASTA…huhuhu..anyway, enjoy dulu sebelum sembung belajar balik pasni..hik3..

MANUSIA MAKAN MANUSIA

WOIT…atok dapat gambar eksterm lagi menggilakan..atok xtaw gambar ni betul atau tidak..tapi setakat atok tengok..memang betol…

kepada sape2 yang suka loya-loya, muntah-muntah n sedang mengandung…jangan tengok..sebab gambar ini amat merbahaya sekali..x pernah atok terfikir dalam kepala otak..manusia, makan manusia..kalau x caye tgk pic kt bawah..

*sengaja atok splitkan gambar..supaya xnak bg sape2 yang x boleh tengok, dengan x sengaja menengok..klu nk tengok klik je kt bawah…

SIRI PMN 11 [ pekeliling UiTM ]

uitm

hahaha..padan muka…anjing sudah mula takut pada bayangan sendiri..anjing menyalak di atas sungai kerana nampak anjing serupa dengannya di dalam air…kalau boleh atok nak tendang anjing tu masuk dalam air..itu anjing bodoh dan bebal..maaf..ini bukan anjing yang betul-betul anjing..tetapi anjing pada sikapnya…

memetik ayat yang di tulis oleh FAHMI REZA

Pengurusan UiTM keluarkan surat pekeliling bertarikh 10.1.11 mengingatkan mahasiswa UiTM bahawa mereka "dilarang sama sekali menghadiri atau menyertai Perhimpunan Mahasiswa Negara 11.1.11 mengikut ketetapan dalam Akta Institusi-institusi Pelajaran (Tatatertib) 1976 Seksyen 10(5)".
Syabas pihak pengurusan UiTM kerana mengingatkan mahasiswa UiTM bahawa mereka belum cukup matang untuk buat keputusan sendiri dan sepatutnya biar pihak pengurusan yang buatkan keputusan yang terbaik buat kamu!

hahaha…penghinaan cukup besar buat mahasiswa, bukan sahaja mahasiswa UiTM..tapi seluruh mahasiswa yang menyokong Perhimpunan Mahasiswa Negara..seolah-olah mahasiswa adalah kaki angguk-angguk, geleng-geleng, seperti lagu ahli fikir..sebenarnya..inilah kitaran pembodohan mahasiswa..