Khamis, 27 Januari 2011

GIVEAWAY CONTEST dari ATOK

GIVEAWAY CONTEST DAH TAMAT DAN DITUTUP


Seperti yang dijanjikan…atok nak buat satu pertandingan sempena ulang tahun kelahiran atok pada 27/JANUARI/SETIAP TAHUN..

pertandingannya ialah menulis esei pendek tidak melebihi 100 patah perkataan..kalau lebih tidak akan dikira..tajuk esei tersebut ialah AKU DAN ATOK…atok kandung cucu la...bukan atok lam blog ni..hahaha..tapi, bagi mereka yang tidak pernah sempat kenal atok kandung..boleh tulis pasal atok lam blog ni..kui3..


sesiapa sahaja layak menyertai termasuk melalui FACEBOOK..TWITTER DIHARAMKAN!

ADA 2 KETEGORI..IAITU KETEGORI BLOG/WEBSITE DAN FACEBOOK

BLOG/WEBSITE > HADIAH berupa TAMBAH NILAI (TOP UP/RELOAD)

JOHAN : RM30.00          NAIB JOHAN : RM20.00     TEMPAT KETIGA : RM10.00

FACEBOOK > HADIAH berupa TAMBAH NILAI (TOP UP/RELOAD)

SEORANG SAHAJA PEMENANG MENDAPAT TAMBAH NILAI RM10.00

 syarat-syarat (BLOG/WEBSITE)

1. WAJIB letak banner atok kat atas tu dan linkkan kepada contest ini..

2.tidak boleh melebihi 100 patah perkataan..permulaan esei tersebut perlu ditandai dengan “<” dan berakhir dengan “>” supaya memudahkan pengiraan dan mengelakkan pengiraan ayat yang tidak berkait

3.pilih SATU SAHAJA entry atok yang paling menarik dan letakkan bersama-sama esei tersebut..bilangan perkataan entry atok tidak akan dikira

4.TAG sekurang-kurangnya 3 orang kawan..

5.hantarkan link tersebut kepada atok di ruangan komen entry ini

6.contest ini akan berakhir pada 27/1/2011 jam 23:59:59

CARA PILIH PEMENANG ADALAH MELALUI UNDIAN DARI KAWAN-KAWAN,SAUDARA MARA DAN KAUM KERABAT CUCU..

undian akan dimulakan selepas tarikh pertandingan ditutup..tempoh pengundian masih belum ditetapkan..

syarat-syarat (FACEBOOK)

ESEI HENDAKLAH DITULIS PADA “NOTES”

1. WAJIB letak banner atok dan link kepada contest ini..

2.tidak boleh melebihi 100 patah perkataan..permulaan esei tersebut perlu ditandai dengan “<” dan berakhir dengan “>” supaya memudahkan pengiraan dan mengelakkan pengiraan ayat yang tidak berkait

3.pilih SATU SAHAJA entry atok yang paling menarik dan letakkan bersama-sama esei tersebut..bilangan perkataan entry atok tidak akan dikira

4. TAG sekurang-kurangnya 10 orang kawan..

5.hantarkan link tersebut kepada atok di ruangan “NOTES” pada page Petua Kita Semua yang bertajuk CONTEST AKU DAN ATOK

6.contest ini akan berakhir pada 27/1/2011 jam 23:59:59

CARA PILIH PEMENANG ADALAH MELALUI BILANGAN LIKES PADA NOTES YANG CUCU TULIS..PENGIRAAN AKAN DIMULAKAN SELEPAS JAM 23:59:59 PADA 27/01/2011..

SEBARANG NOTES YANG DIHANTAR SELEPAS JAM 23:59:59 PADA 27/01/2011 TIDAK AKAN DILAYAN..

PESANAN : KEPUTUSAN DAN SYARAT ADALAH MUKTAMAD..TIADA BANTAHAN BOLEH DIBUAT..DIBENARKAN MENGHANTAR BANYAK PENYERTAAN..SAMADA DI FACEBOOK DAN JUGA BLOG/WEBSITE


CUCU YANG TELAH SERTAI
baca la yang diorang punyer


Comments
69 Comments

69 ulasan:

Fxysche Nas berkata...

uhuh...
tajuk yg sgt menarik
=D

efa nur berkata...

waaahhh..atok wat contest laa...nak juin..!!heee:D

tp efa xde atok dah..dari lahir lg dh xde dua2 atok....huhu wat pasal atok belog nie boleh x?heehe:D

honeyvsbee berkata...

adoi tak pernah rasa ader atok...mcm mana?

zureen berkata...

hehe. best ni tok!!

azi nur berkata...

menariknye...insyallah leh juin~~

AiMaN berkata...

@efa nur

BOLEH AMIK ATOK KT BLOG JGK..HAHAHA

AiMaN berkata...

@honeyvsbee boleh amik atok kt blog ni..

nekkenproject berkata...

Akan saya Sertai! Insya'allah lar klu Ash xsibuk..huahuau

fa-in berkata...

sy tiada atok dah, huu

Atika Natasha berkata...

waa..nak j0in ler t0k...thanx inf0rm kat kite..=)

chittysarah berkata...

atuk wat contest~~
wee~~suke

waRDah a.k.a QiQi berkata...

alahai atok.. :D

insya Allah, ade mase leh la wardah join.. :)

kalo hnta financial report, kre cam cerpen tak?? hehehehe

cikmimmie berkata...

http://cikmimmie206.blogspot.com/2010/12/aku-dan-atok.html


tok..sy dh join..semamnagt nie....=D

efa nur berkata...

@AiMaN

at0ook...hehe okay,best 2 nk cite
pasal at0ok blog nie..kihkih
nti kalau sempat efa wat k..
mggu dpn efa keje.wat partime..
abeskan sisa2 cuti..hahaha

Syed Hilmi Syed Yahya berkata...

hahaha,,,kelakar ar statement nie,,,hehe2,,,ape2,,,ingt wahai kaum wanita,,,ttp lah aurat mu,,,nice to mmet you tok...haha...=)

Miera berkata...

atok kesanyangan ku yg penuh ilmu! peweeetttttttttt (ngurat atok sambil kedip2 mata) cucu juin contest ini atok!!!

arap cucu dapat top up RM30 tu! hhahahah!..

http://diguanarr.blogspot.com/2010/12/giveaway-contest-dari-atok.html

ok. arap atok sukeee ngan entry cucu tntg contest atok! huhuhuhu!!!!!!

mazeermohamad berkata...

wuuu~ rindu kat atok saya! saya join contest neyh!
semoga contest ini mendapat sambutan yang sangat menggalakkan! btw, saya suka blog atuk! kih3!

http://mazeermohamad.blogspot.com/2010/12/give-away-contest-dari-atok.html

AiMaN berkata...

3 je? hahahaha

shida saje berkata...

macam nk join la atok hihi =)

teratai berkata...

salam atok,
tq beritahu ada peraduan cerpen. Tengah fikir nak join ke....
Anyway, saya pun ada buat GA,sbb dah menang besar baru2 ni (johan bercerita realiti yg dianjurkan oleh Aretikz) jd nak kongsi lah tu kiranya, sudi2lah atok join ya...

1st GA kelip-kelipkehidupan Mari Mengira Bintang

fatin hanani berkata...

atok...
fatin x pandai la nak wat panjag2 ni hehe
xpa2 bgus la..
bagi yang ada bakat la lam cerpen ni hehe
fatin xdak :P

Aiza Farisha berkata...

teringin nak join. tapi hadiahnya topup. dan saya pula pakai bil. tak ada topup2. =)

Iskandar Shah berkata...

ok atok..
lau ade idea t.. i'll join ya.! :)

immukmin berkata...

hehe..atok..mau join..tapi nak..hantar macm mane???hohohho

NadiRah berkata...

cucu nak join!!!

hans berkata...

menarik
cucu tgh berfikir

P/S : Jom Join Contest Nih Ramai - Ramai!

AiSyAh berkata...

hee saje suke2...sila tunjuk ajar ye kwn2..

http://radinsitiaisyah.blogspot.com/

tomatokering :) berkata...

wahh~ nnti cu wat tok noh :P

PrINCeSz YaNa berkata...

http://qaqakmulamembebel.blogspot.com/2010/12/atok-saya.html

join

key in sambil ati sebak...

zacky ~786~ berkata...

saya join ..

http://zacky786.blogspot.com/2010/12/aku-dan-atok.html

AiMaN berkata...

3 lagi..hehehe

Cikgu Fikri berkata...

wah..
sticky post ni tamat 27.Januari ae?
besday fiq masa tuh...
huhuhhuh :)

akubersamaCahya berkata...

abc join jugak walaupun takde atok:

http://akubersamacahya.blogspot.com/2010/12/aku-dan-atok.html

nur intan hazirah berkata...

dah join gak :) syg atok
http://kehidupanitudrama.blogspot.com/

AiMaN berkata...

2 lagi

Magrib berkata...

salam atok!!

follow atok...

zaL_cdpx berkata...

nak join...tp cmner ek

Lelaki Ini berkata...

besh2!

tura hepy berkata...

hehehe klaka laaaa...tapi ok gak tu tandanya kita menghargai atok kita kan....ase mau join lak...ngeeee

.. berkata...

atok,sabie join contest nie..baca tau..

http://sayasempoi.blogspot.com/2011/01/aku-dan-atok.html

cik kangkung berkata...

tok..cucu pon dh join..menangis oh sambil type entry :(

http://kangkungtimun.blogspot.com/2011/01/saya-dan-datuk.html

AiMaN berkata...

ada lagi yg nk join?

aku_azreen berkata...

mcm best jer...

daylachan berkata...

tok...saya suka wt karangan ni tok.nak join boleh tok?tp sy dah takde atok...

AiMaN berkata...

@daylachan boley je cucu

~azillakhalison~ berkata...
Ulasan ini telah dialihkan keluar oleh pengarang.
~azillakhalison~ berkata...

atok..saye dah siap..hehe

http://azillakhalison.blogspot.com/2011/01/aku-dan-atok.html

..ika itu aku.. berkata...

klu ika jd nenek, kisah aku n atok tuka jd nenek n atok leh x???hoho

AiMaN berkata...

@..ika itu aku.. OK JUGAK

aNa d'sKoDenG berkata...

atok..

ads ada citer pasal tokki

http://adiyahana.blogspot.com/2011/01/aku-dan-atok.html

zmah berkata...

Akak PEMERHATI je TAU!

nulhazwany abdul malik berkata...

nak suh atok wany yang wat kan entry leh tak..
senang sikit atok up diri sendiri. ahaha

::nuRuLaDHar:: berkata...

wahh..mnarik2! eheee nak join tp takot xsempat..sebok keje la atok..huhu

zoom ayie berkata...

x tau la tok bleh ke x ni.tp try jea la.hahaahaha

http://ayiezoom.blogspot.com/2011/01/give-away-contest-dari-atok.html

safra berkata...

hikhikhik!! alamak.. kena buat cite pasal tokayah ke..

Ahmad'z berkata...

nice info sob,,thx^^

Cikjan berkata...

cikjan tumpang glemer.. :P
cikjan tgh adakan pencarian disini..
http://belogcikjan.blogspot.com/2011/01/mencari-blogger-utk-disponsor-contest.html

nak sponsor tapi dah nk habis dah tarikh huhuhu..

rieyana ynn berkata...

tak tau nak juin mcm mana huhuhu...;d

AiMaN berkata...

@rieyana ynntengok contoh2 peserta lain..apa yg x paham?

Nina Juliana berkata...

Assalamualaiku,

wahai atok tersayam.. cucu turut serta ye..

http://nur-abdullah.blogspot.com/2011/01/giveaway-contest-dari-atok.html

Terima kasih

FATIN SYAFIQA berkata...

uh nak join! tp tatau nak cite apa pasal dgn atuk. kalau dgn nenek boleh tak??

jatt berkata...

Nak join gak atuk!
Tungku Moden

xcyber berkata...

mcm menarik jer

da[Y]un berkata...

salam atuk, dayun join contest yea.

http://eremedayun89.blogspot.com/2011/01/giveaway.html

khalidahmacambaguss~O_o berkata...

saye nak join...tp dah saye jual topup, dapat hadiah topup, muntah topup saye kang...hehe...

peace, atok!

da[Y]un berkata...

erm..atok, knp banner contest dayun tak sama ngan banner peserta yg lain ek? dayun silap ke camne.huhu

Kodet berkata...

saya juga turut join ~

http://sirkodet.blogspot.com/2011/01/atok-dan-aku-giveaway-contest-dari-atok.html

NadiRah berkata...

join!!!

http://dirahpunyerblog.blogspot.com/2011/01/aku-dan-atok.html

+akufobia+ berkata...

(tutup mata.)