Sabtu, 19 Mac 2011

SEGMEN : NAK PROMOTE BLOG DI BLOG ATOK?

hah! akhirnya sampai jugak hajat atok nak buat segmen ni..mungkin atok orang pertama yang terfikir nak buat segmen macam ni*perasan…hahaha..sebenarnya, segmen macam ni dah ramai orang buat..tapi, atok menginovasikannya menjadi segmen yang semacam lain..
pelik x? hahaha..x peliknya..macam ni…
sempena meraikan pembaca blog atok dan cucu yang setia mengikuti blog atok ni..atok nak kasi peluang cucu-cucu sekalian tuk promote blog cucu dengan sendirinya di blog atok..
x paham?
senang je..cucu buat satu entry..entry untuk promote blog cucu la..kalau xnk publish..cucu antar je email..hihihi..
syarat-syarat penyertaan…
  1. buatkan satu entry untuk promote blog cucu di blog peTUA KITA semua..kalau entry tu mengandungi sumpah-seranah, atok akan buang entry tu ke dalam tong sampah..hihihi..
  2. dalam entry tu..cucu letak je la header blog atok ni.image
  3. lepas tu, dalam entry tu kasi link ke entry segmen ni..senang untuk orang lain join segmen ni skali..
  4. tinggalkan url (kalau cucu postkan entry tu di blog masing-masing) di ruangan komen entry segmen ni
  5. kalau xnk publish, cucu boleh hantar entry tu ke email atok di aimanwhd@yahoo.com
dah faham? atok akan “publish”kan entry promosi blog cucu tu di blog atok skali sahaja..hanya satu entry bagi setiap hari..maknanya, first come, first serve..
tarikh tutup?

atok x tetapkan lagi bila tarikh tutupnya..kemungkinan besar atok x akan tutup kerana ini adalah tanda terima kasih atok kepada pembaca blog atok dan cucu-cucu atok..jadi, cucu-cucu boleh la promote blog masing-masing di blog peTUA KITA semua dengan PERCUMA mulai sekarang…
cepat2…siapa cepat dia dapat..

contoh entry promote blog yang atok dah buat : BLOG PRINCE PEMBUKA SEGMEN | peTUA KITA semua

sila tengok giliran atok promot blog cucu disini : http://trafik-petuakitasemua.blogspot.com/ pada bahagian bawah di ruangan SEGMEN PROMOTE BLOG..blog yang telah dipromot atok akan tulis [DAH] dibahagian hadapan nama blognya..blog yang paling atas adalah blog yang paling akhir atok akan promot mengikut turutan..
Comments
57 Comments

57 ulasan:

s.y.a.r.q berkata...

malu2 meow nak promote belog sendiri ni tok :))

AiMaN berkata...

@s.y.a.r.qapa yg nk dimalukan..hihihi

pRiNCe berkata...

http://hackerz91.blogspot.com/2011/03/atuk-nak-tolong-promote-blog-prince.html

atuk..Prince owg 1st..
wat grand2 tau...

.r.o.s.i.e. berkata...

menarik ni atok!!
boleh la tolong prmotekan blgo teman yg kurg femes ni..heheh :)

teman nk p karang sat..=P

AiMaN berkata...

@.r.o.s.i.e.memang niat nk tolong promote blog org lain pun...hihihi
meh la join ye

cik najihah berkata...

wahai atok...cucu cik najihah nak join sekaki hihi

http://najihahfara.blogspot.com/2011/03/wahai-cucu2-sekalian-atok-nak-tolong.html

Rafi Nilhan berkata...

nak join.. :)

http://kchhitam.blogspot.com/2011/03/takpe-esok-kan-sempat-lagi.html

mien eaststar berkata...

atok weyhhhh....anak cucu atok dh join nie....hahhaa..tenkiu ato !


http://mieneaststar.blogspot.com/2011/03/promote-belog-atok-petua-kita-semua.html

GeminiGurlz berkata...

atok..da join..
http://bibie-mumui.blogspot.com/2011/03/atok-tlg-promote-blog-mui-bole.html

Rafi Nilhan berkata...

express..dah siap.. :)

http://kchhitam.blogspot.com/2011/03/atuk-nak-tolong-cucuserius-nih.html

Anis Aryna Shamsuddin berkata...

at0k, sy j0in ye.. :)

http://ceritaouhhhceritaku.blogspot.com/2011/03/atok-na-tolong-promote-blog-tanx-atok.html

Orang Kampung berkata...

bagusnya atok ni..
kena join ni.. hihi

DDCzone berkata...

http://ddczone.blogspot.com/ --- entry lucah jangan pomot tau

ejoy berkata...

atok buatkan untuk cucu2...ni kira pokcik nak join rasa segan la pulok....

Mari Belajar Menaip dengan Pantas - Percuma sahaja

D i n berkata...

atok cucu tumpang join!~ :D

http://din-harubiru-studio.blogspot.com/2011/03/atok-nak-tolong-jual-blog-aku.html

r.o.s.i.e berkata...

teman berjaya wat entry..
hehehe...
http://r0sieee.blogspot.com/2011/03/jasa-mu-akan-ku-kenang.html

sitinurfaeezah berkata...

atok ct join tw :)

http://inisayapunyacerita.blogspot.com/2011/03/atok-nak-tlg-promotekn-blog.html

sabenazakey berkata...

http://sabenazakey.blogspot.com/2011/03/atok-nak-tolong-promote-blog.html

Terima kasih atok.

senyumSOYA berkata...

atok jadi promoter ek...
hihi

http://otakkosongblog.blogspot.com/2011/03/atok-saya-jadi-promoter.html

Maizan berkata...

atok, cucu atok y comel ni join.. ekeke..

http://akuchumeyll.blogspot.com/2011/03/atok-nak-tulun-prommote-blog-si-comeyl.html

Emma berkata...

atok..cu dah join nih..

http://deaohlala.blogspot.com/2011/03/nak-jugak-atok-peromot-belog.html

cumigd berkata...

cucu cumi ponn nak join jugakk..hee..:)
nie link ye..
http://cumiloveeunhyuk.blogspot.com/2011/03/nak-promote-blog-la.html

mia.lia berkata...

da rmi upenye yang join..
xpela..tunggu..hehe

http://luvmia97.blogspot.com/2011/03/segmen-nak-promote-blog-di-blog-atok.html

mr E oSk gurL berkata...

atuk!!!
atuk saya nk upah dr atuk n nenek sbb saya dh wat apa yg atuk nk??

seperti arahan atuk...

boleh kn atuk?? hehe ^_^

AiMaN berkata...

@mr E oSk gurLnak upah pe?

k h a i r i y a h berkata...

http://kamikazesakurahehe.blogspot.com/2011/03/yeay-atok-nak-promote-belog.html

done ! hehehe . simple jer

mr E oSk gurL berkata...

atuk....upah promote blog saya ler...hehe ^_^ kwn saya tu merupakan kwn blog saya iaitu senyum s0ya...

aMyErInAiMiE berkata...

salam atok~~ sy sudah buat entry ni atok. nanti bile senang, baca la yer~ tq atok! klu ade yg kurg btau yer...

http://eringilegambar.blogspot.com/2011/03/segmen-nak-promote-blog-di-blog-atok.html

Nurhidayah Ismail berkata...

salam.. jemput la.. hehe

http://dayayoe.blogspot.com/2011/03/sy-de-atok-yg-sudi-promte-blog-saya.html

efa nur berkata...

atok, nak join jugak...tp nanti bile sempat efa buat entri k..
skg tgh bz laa..byk homework..huhu
n mls nk update blog dah..haha

c-tea berkata...

atok...cucu ct dah join...

http://illustrasiaku.blogspot.com/2011/03/atok-tolong-promote-blog-ct-boleh.html

jaa64 berkata...

http://jaa64.blogspot.com/2011/03/atok-yang-curang-dengan-cucu.html

nah atok!!aku joinnn :)

FATINHAWA berkata...

http://fatinhawa.blogspot.com/2011/03/join-segmen-promte-blog-di-blog-atok.html

dah join

FATINHAWA berkata...

http://fatinhawa.blogspot.com/2011/03/join-segmen-promte-blog-di-blog-atok.html

dah join

T h e A m o i S a u f e e berkata...

atokk!! ni saya punyerr...

http://amoilicious.blogspot.com/2011/03/segmen-nak-promote-blog-di-blog-atok.html

sicomot-comel berkata...

Hai atok, cu scc join jugak ^^

http://www.cikscc.com/2011/03/atok-saye-seorang-jutawan-muda.html

AiMaN berkata...

ehem2..ada lagi x?

CT NoArIzAh ArIs berkata...

Tokkk ooo tokk cucu nk join jugak...boleh ??

http://ummi-ieraakmal.blogspot.com/2011/03/segmen-nak-promote-blog-di-blog-atok.html

wan_cikgumuzik berkata...

http://wancikgumuzik.blogspot.com/2011/03/iisshhhkkk-adakah-blog-aku-akan.html

AiMaN berkata...

CT NOARIZAH & wan cikgumuzik: atok dah terima entry tu dan dah masukkan dalam list untuk di promot..sabar ye...hihihi

dieba zaty khai berkata...

atok , zaty nk join ea ?

http://diebazaty.blogspot.com/2011/03/promote-blog-cucu-di-blog-petua-kita.html

maceklala berkata...

SALAM, ATOOOOOK! hehe MACEK sinii. mahu join jugalaaa. woot woot ^___^V



http://maceklalatralala.blogspot.com/2011/03/atokkk-macek-na-juge-hehehe.html

Asyieq-iN Rkey berkata...

atok..kite pon join jugekk

http://angelzjourney.blogspot.com/2011/03/atok-nak-promote-blog-yeay.html

time kaseh in advance atokk

MaiRa QuEeN berkata...

http://ctqueen.blogspot.com/2011/04/segmen-nak-promote-blog-di-blog-atok.html

Tq..pomote ye..nk join jgak..

azzah berkata...

saya bloggers baru nak join jugak http://sayurlemak.blogspot.com/2011/04/segmennak-promote-blog-kat-blog.html

sentuhanurani berkata...

cucu nak buat muka kureng malu :)

http://sentuhanurani.blogspot.com/2011/04/segmen-atokcucu-nak-minta-tolong.html

~~Ticer Wann~~ berkata...

saya nk join jugak...

http://soidahsofi.blogspot.com/2011/04/baiknya-ati-atok-nihjom-join-segmen.html

shayy omeyy berkata...

Nak Join JGak Tokk...

http://shayyomeyy.blogspot.com/2011/04/nak-promote-blog-kat-blog-atok.html

AiMaN berkata...

dah masukkan dalam senarai di blog

http://trafik-petuakitasemua.blogspot.com/

pada ruangan SEGMEN PROMOTE BLOG

atiqa :) berkata...

http://tqalessthenthree.blogspot.com/2011/04/segmen-nak-promote-blog-di-blog-atok.html



sempat lagi tak atok ?

ryena asyran berkata...

http://msveronique.blogspot.com/2011/04/segmen-jom-promote-blog-kat-blog-atok.html

tq atok.smpat x nih?? huhu

cik bAtu berkata...

aiman ! aku join jgak...heeee~~

http://duniakubukanduniemu.blogspot.com/2011/04/segmen-nak-promote-blog-di-blog-atok.html

Aku berkata...

atok nak join..=)

http://kainbantal.blogspot.com/2011/04/segmen-nak-promote-blog-di-blog-atok.html

Pumpkin Pie aka Ain/Kin berkata...

atok ooo... atok..

nak pomote jgak! hahahaha

ni link dyer..

http://pumpkinpiestory.blogspot.com/2011/04/promote-blog.html

αкмα нαℓεε∂α berkata...

nak join :)
tolong ea atok

http://underloversyou.blogspot.com/2011/05/atok-tolong-lah-cucu-promote-velog-cucu.html

Hani Aryanie berkata...

Hani-aryanie.blogspot.com

maliki berkata...

Assalamualaikum, tumpang letak link ye

www.abcendol.com