Ahad, 20 Mac 2011

[13SX] BEZA MELANCAP DENGAN ONANI

onani melancap

tajuk entry ni sebenarnya keyword yang atok dapat beberapa hari sebelum ni..x lucah sangat kan? entah orang yang masuk ke blog atok tu memang mencari sekadar suka-suka ataupun untuk menyiapkan tugasan yang diberi pensyarah…hahaha..

entah la..sekadar bersangka baik…

fikir punya fikir..atok pun terfikir..macam menarik je..terus buat research pasal melancap dan onani ni..atok ingatkan melancap dan onani ni sama..rupanya x…damn!! selama ni atok tertipu la..nak taw apa beza melancap dengan onani? jom tengok kamus..hihihi

Kamus Dewan, Edisi Ketiga mendefinisikan maksud melancap sebagai berzina dengan tangan. Manakala, beronani pula sinonim dengan mengeluarkan air mani.

Apa pun panggilan, maksud atau pengertiannya, tujuannya sama. Secara umum, ia bermaksud melakukan rangsangan terhadap organ seks si empunya diri untuk mendapatkan keseronokan bagi kepuasan diri sendiri.

lain la maksud onani dengan melancap rupanya…hihihi

melancap tu kene guna tangan..beronani tu pulak x kisah la guna apa sekalipun,asalkan keluar air mani…

dah dapat? faham x?

lepas ni..kalau guna Sex Toys tu panggil onani..kalau guna tangan baru panggil melancap…kah..kah..kah..

ini yang atok jumpa setelah mencari sex toys di google

image

WTH…main dengan anjing?? bodoh giler..hahaha..dia ada bagi penerangan pasal alat mainan ni

Simulated as Cocker Spaniel, a dog sex toy product. The dog vagina part is made of special innocuous material, soft and life feeling. This Part can be taked off and cleaned. Lube provided.

serius..ini mainan yang paling bodoh yang pernah atok jumpa…hahaha

Comments
19 Comments

19 ulasan:

SyedGraphiX berkata...

wahhahhahaa. x leh bla tul mainan ni.. oo.. melancap dgn onani laen upenye. kah3.

nur amalina bt athman berkata...

cara menghilangkan selsema kucing??ta pena dngar pon..slsema burung pena dngar laa

farhaniza azman berkata...

-_______________-...

Ifti Larina berkata...

jangan lupa beli ye atok.
-__________________-

Ekha Miranda berkata...

adoi..macam2 toy skrg ni..

Orang Kampung berkata...

haha..
paham dh atok..
pndai atok buat research.. hahaha

dina darwina berkata...

atok..tme kasih..dina baru paham hahaha

♥GAdiSMeRaHJaMbU♥ berkata...

wow! wow! wow!
HAHAHA. serius tak boleh blahhhhh mainan tuh.
tapi rasa mesti ade je org yg sangap2 nak bnda tu..better than gi rogol anak dara org =.="

ok, i dah dapat ilmu baru.
ape beza onani n lancap. HAHA

intan.maisarah berkata...

hantu paling ngri

Piah Becok berkata...

okeh. bute mate hati sekejap tengok sex toy tu. sob sob sob

Amira Anorah berkata...

haha..siot je buat sex ngan patung anjing...macam tak ada bnda lain..hoh..kawin je la!

zaimzero berkata...

cek pun ingat sama gak-http://zaimzero.blogspot.com

Tanpa Nama berkata...

atok mmg pandai ar buat blog, asyik pasal sex jer..atok ni giler sex ke x took??haha

n-ya berkata...

apala...mainan mcm ni pon ada..ish..ish...

Spongebob Tercekik berkata...

nasib baik dorang tak jual mainan tu kat supermarket. kalau tak naya je kanak2 mintak beli

Terbelog berkata...

gilo lagi

Tanpa Nama berkata...

giiiillllllllllllaaaaaa oooooooo............

Tanpa Nama berkata...

Sp yg komen psl ni, semua ny gla sex,haha

Tanpa Nama berkata...

Sepa nak lncapkan ak?