Selasa, 15 Februari 2011

BLOGGER CANTIK/HENSEM, BLOG JADI FEMES..

betul ke teori tu ek? atok pun ada kaji mengkaji jugak..atok dah tilik banyak blog..dari blog A sampai ke blog Z..namun, atok masih mengkaji..

sebermulanya berlaku apabila atok tengok banyak bloggger yang hensem dan cantik ini menempel muka kat blog diorang..alahai, cantik manis betul blogger pompuan..x kurang pula hebatnya kehemseman blogger lelaki dengan gambar yang “perghhh” di blog masing-masing..

haish…kekadang atok pun ada la menjenguk-jenguk kat blog “someone” tu semata-mata nak tengok gambar dia je..hahaha..x usah la atok cerita panjang..nanti nenek marah..tapi seriously dia pandai bergaya depan WEBCAM je..kah3…

tapi, tuan yang cantik x menjamin sangat kefemesan blog kan? ( nak sedapkan hati, padahal jelez )..tapi, serius atok cakap, blogger lawa yang tampal muka kt blog ni memang laku la diorang punya traffic..haish..jelez jugak atok ni..

rasa-rasa macam nak letak jugak la gambar beso atok kat blog ni..kuang3! mana taw..kot2 dapat nafas yang baru tuk memajukan blog atok ni..hahahaha

image

antara tuan blog yang menggamit hati atok tuk singgah tiap-tiap hari (kantoi sudah) adalah jeng,jeng,jeng…siapa ni? hahaha..lawa jugakkan..dan blog dia FEMES..woooo…

lawa x dia ni?hehehe

ini bukan nenek la..nenek lagi lawa..seriusly..hik3..kalau sesiapa nak kenal nenek boleh cari di FACEBOOK atok pada ruangan relationship….kui3

kalau nak tahu siapa si cantik manis ni?

klik je kat SINI

APA KOMEN CUCU SEMUA PASAL BLOGGER YANG MENEMPEL GAMBAR DI BLOG DAN BLOG JADI FEMES?

* ada sesiapa nak cadangkan kepada atok untuk review blog dia dan promote kat sini x? atok tengah keboringan ni..huhuhu

 

 

Comments
24 Comments

24 ulasan:

hacker berkata...

k atok...
tlg review blog hacker...
hahahahaha..

-Sara- berkata...

atok tlg ah promot blog saye jgk yee, tapi saye ckp awal2la saye x cuns cam dak yuyu zulaikha tu!amcm ade bran? ahaks! :D

nyway, thnx in advans la klo atok sudi promot blog saye! ;)

aMyErInAiMiE berkata...

yuyu zulaikha! wah! :D

mia.lia berkata...

waaa,,atok minat yuyu ke?hahaha

Atok !jom la review blog sy
kalau nak la..hehe..

pha is berkata...

la... cucu ingt cucu sorg jew yang terpikat kat gambo blogger ni... hehehe... atok2....

Bella Bell berkata...

haha..xtgk blog dye pon da kenai dye ni yuyu zulaikha..atok2..promote la blog sye even sy xchantek cm yuyu..sye mmg minat bce blog atok..ngeh3...

mrsazrul berkata...

hye atok..
singgah ,review n promote la blog saye..coz saye baru lagi dlam dunia blogging nie.. leh dapat ramai teman nnti..thanks.. :)

Atika Aula berkata...

Assalamualaikum~
Terpulang masing-masing la..kalau diorang jenis tak kisah gambar di ambil dan dilihat oleh orang lain,boleh je nak letak. Tapi kat blog saya, xde gmbar saya p0n. :D

y u y u Z u l a i k h a berkata...

sniff sniff... ooo.. ada atok link kan belog kita yeeee...
heheheh..
atok pun ade kat belog cucu ^^

entry terbaru

izar's berkata...

I think its up to the person himself,as for me kinda agree with atoknya statement tuh,,hee.. urm mmg comey pon cik yuyu..
nak kena g cari mascara cm cik yuyu jugak lah nampaknya..heh. cik yuyu jgn marah..;p

Nurul Atika berkata...

nak atok review ika nye blog, tapi, segaannnnn, sebab tak banyak entry pn. im new..br je 5 hari..hee~ baby lg ni,merangkak pn tak pandai lagi.

N.A.B.I.L.A. S.H.A.M.S.U.D.I.N berkata...

baru menjenguk blog atok.. :)
xpayah promote blo nabila,review jek dah ok... hehe

.nuruashia. berkata...

wawhh. free lagi ta skrg? promote laa sy punye jugee ehhehe

hanisa sabrina berkata...

waahh! yuyu !
haha. tiap tiap hari bukak belog dia smpi 7 kali . haha.
suka tengok yuyu comel and entry dia best .

kalau atok rajen,boleh review saya :)

http://theuglyreality-hanisa.blogspot.com

Orang Kampung berkata...

hehe..
aku pun nak letak gambar aku lpas ni..
tapi takut makin kurang plak.. haha..

Halusinasi berkata...

atok promotelah blog sy...blog sy tak pemes...

AiMaN berkata...

@Orang Kampungtry n error la..hahaha

AiMaN berkata...

@HalusinasiinsyaALLAH

syzwnsrwk berkata...

nak jugak! :D

Kathy Rospin berkata...

eh2..entri kite lebih krg sm la atok..hehe

http://tinta-moden.blogspot.com/2011/04/kau-tengok-blog-ke-tengok-blogger.html

Kathy Rospin berkata...

eh2..entri kite lebih krg sm la atok..hehe

http://tinta-moden.blogspot.com/2011/04/kau-tengok-blog-ke-tengok-blogger.html

baby berkata...

jemputla datang,,,asyik kite je datang blog die,,hehehe
gugugagawifi.blogspot.com

AiMaN berkata...

@babymekasih jenguk blog atok..hihihi

nurain berkata...

setuju, tapi mungkis bila cara penulisan dorang yg lebih selambe orang pon suka, + muke lawo, xkisah la di photoshop pun..kan.

p/s:i blog since 2008, tp xpernah dapat perhatian pon.yela..muke x market, but who cares.lalalla