Rabu, 24 November 2010

ULAT DALAM PAYUDARA.

Benda ni atok petik dari sebuah blog..hohoho..takut woo nak tengok..atok pun x sanggup..kalau nak baca..entry asal ada dibawah…atok pun xtaw kebenaran entry ni..tapi buat wanita dan dara…tolong berjaga-jaga…
image
kalau rasa geli geleman dan mula loya...cucu tengok yang ni dulu..untuk menghilangkan rasa loya dan nak muntah tu..klik kat SINI..harap-harap ok..

Jadikan kebiasaan mulai sekarang untuk mencuci pakaian baru Anda sebelum memakainya. Ini sangat penting agar salah satu bagian terpenting Anda tetap terlindungi. Dan, jagalah kebersihan bra.


Setelah Susan McKinley (antroplogis) pulang ekspedisi di Amerika Selatan, ia menyadari ada ruam aneh di payudara sebelah kirinya. Tidak ada yang tahu itu apa. Ia duga ruam itu akan hilang seiring waktu.
Setelah kembali, ia menemui dokter karena sudah ada rasa sakit. Dokter tidak tahu penyakit apa yang dideritanya. Dokter memberikannya antibiotik dan krim khusus.

Setelah waktu berselang, rasa sakitnya tidak hilang. Payudaranya makin panas dan mulai berdarah.
Ia memutuskan untuk membalut pendarahan itu, tapi rasa sakitnya bertambah. Ia pun mulai mencari dokter-dokter terbaik. Salah satunya Dr Lynch. Tapi, sang dokter juga tidak bisa mendiagnosa infeksi apa yang terjadi dan meminta Susan mencari temannya yang ahli dalam bidang dermatologi.

Sialnya sang dokter sedang berlibur. Susan menunggu selama dua pekan dan akhirnya bertemu dermatologis itu.
Perubahan akan terkuak dalam pertemuan ini.

Susan terkejut. Setelah ia membuka perbannya, mereka menemukan larva bertumbuh dan bersarang dalam pori-pori dan dalam luka payudaranya. Sesekali mahluk jahat ini masuk dalam pori-pori dan muncul di lubang sebelahnya.
Yang ia tidak tahu adalah lubang itu sangat dalam dari yang ia bayangkan. Larva ini memakan lemak, lapisan kulit, dan kanal susu payudaranya.

Berdasarkan informasi itu, disarankan kepada para wanira agar mencuci bra yang baru dibeli sebelum digunakan. Bra yang sudah digunakan juga harus sering-sering dicuci dan dijaga kebersihannya.

Jangan biarkan diri Anda jadi sarang penyakit tanpa Anda sadari. Jangan terlalu yakin terhadap tampak luar yang terlihat bersih tanpa Anda tahu betul bahwa itu benar-benar steril.

Kyun
Cang_yen_kyun@yahoo.co.id
Comments
32 Comments

32 ulasan:

Bee @ honeyvsbee berkata...

eii ada ker perempuan yang malas sangat mencuci ni? geli....

Fina Anastasia berkata...

benda nie mmg btol..mmg menggelikan..kebersihan tue penting.. ;)

AiMaN berkata...

yup..takot atok tgk..sampai sekarang meremang bulu roma....hohohoho..seruisly geli geleman

~Athirah's Aunty~ berkata...

nak muntah...xnk tgk dh gambar ni

AiMaN berkata...

atok letak bukan nak menggelikan..tapi sebagai pengajaran dan peringatan

Firdani berkata...

ya allah..
kluar abeh makanan ak mkan smngu tgk gmbr ni atok..huhuhu

AiMaN berkata...

hua3..bulu tengkuk atok pun x abis2 meremang..dari tadi lagi

Adam berkata...

cerita ni memang ada kebenarannya. tapi canbar tu adalah gambar palsu. gambar photoshop. gabungan payudara dengan bunga teratai.

gigahard berkata...

haha..sutuju dengan adam..saper yang geli tu pk pokok teratai baru xgeli..nice info tuk..

anastasheeka berkata...

so scary..

whitecappuccino berkata...

tak sanggup tengok..seriau!

AiMaN berkata...

hohoho..mmg la...atok pun berdiri lg bulu roma..huhuhu

suzie rahman berkata...

k k k xmo tgk..geli!

sweet_apple berkata...

huhu takutnye...amik langkah berjaga2 ye perempuan :)

HaNTwO berkata...

seb bek saya lelaki xpakai bra hahaha..

peni anani berkata...

eiii... takotnye... nk cuci bra pun malas ape r..

AiMaN berkata...

buat lelaki..selaur dalam dan boxer anda pun berjaga-jaga...hahaha

apeng :) berkata...

haha. tok! gambo ni tak betul lah.
tapi memang ada kes2 yang dia cerita tu.
tgk kat youtube, geli ya amaaat! :O

AiMaN berkata...

taw x video tu ada kt mn? nk tengok..

apeng :) berkata...

aiman;

video tu takde la yang sebijik2 kisah yg atas ni,
tapi video tu kisahnye ada maggots and larvae dia dok hidup kat payudara sorang ni.video tu tunjukkan camne doktor tu tarik keluar maggots tu dari infected places kat payudara dia. yikesss! ngeri la!

AiMaN berkata...

APENG : kat mana ada video tu?

Latifah berkata...

rasanya pernah dapat forwarded email mengenai artikel ini, tapi tak ingat bila...

memang ngeri...

teratai berkata...

salam,
ada dengar anak cerita hal ini, tak sangka terjumpa gambar dan kisahnya di blog atok! Tqvm for the very important info!

cik blablabla berkata...

pengsann~

safra berkata...

xnak tgk.... seram...

ShUhaDaH berkata...

tol ker ?? bukan ad statement ckp bnd ni x btul ker? geli kot lau ader ulat .. haish~~

Livenstar Levis berkata...

Gmbr ni tak btl...edit nih, tgok je, mana dh puting dia x kelihatan...halus je kat tpt berulat tu....kalo dah berulat cmni takde la halus kan......gambar asal ni adlh sunflower, ditindihkan dgn payudara...tp kes cmni mmg btl2 ada...youtube ad tu video.

.::: Princess MOMOY :::. berkata...

giler
betul ke nih atok

100 Kerja Kosong Sepanjang Tahun 2011"
Korang pernah main game ni?"

Encik Blogger berkata...

EB dah pening.. tgk gambar trus rase nk muntah

Amira Anorah berkata...

geli noks!!
puting dia hilang!!haha

lovebiru berkata...

@Livenstar Levis
waah.. yer eh?? oo.. baru tau.. huh! anda sngat teliti! spe brani bilang ada brape lubang2 kat c2?? eyyy.. geli geleman!!

yamakito83 berkata...

JANGAN percayakan gambar ni...ni semua penipu...PENIPU...tak caya leh rujuk kat sini
http://www.truthorfiction.com/rumors/i/infestedbreast.htm