Ahad, 12 Disember 2010

BANNER BLOG ATOK HUDUH

komensalam..hehehe apa khabar? cucu sihat?

atok xde nak cite pape malam2 buat nih..saje nak update blog sebelum mata melabuhkan kelopak mata..

sebenarnya atok nak share tentang komen di KEDAI KOPI atok..atok dapat satu komen dari KHEL..dia cakap dia respect atok..hahaha..thanks! TAPI dia jugak ada tegur bahawa BANNER BLOG ATOK HUDUH…huhuhu

sampainya hatimu….hehehe….xde pape lah..atok ok je..x amik hati pun..malah suka bila ada bagi komen pasal blog atok ni..

cucu rasa camne? huduh ke BANNER BLOG atok? atok pun rasa macam buruk jugak..sebenarnya huduh tu disebabkan oleh perkataan “PETUA”..tol x?

atau kerana editing yang sememangnya tidak menarik?

atok pun baru belajar guna benda ni..almaklum la..orang tua..hahaha..nak baca pun satu hal..belum lagi faham..lepas faham tu, nak praktikkan pun susuh..sebab x ingat..huh!

apapun..thanks sebab tegur atok..cucu rasa camne? HUDUH KE BANNER BLOG ATOK?…komen sket apa yang patut…

Comments
18 Comments

18 ulasan:

Ainismaira berkata...

hehe..sian atok.. tak huduh sgt la.. maybe besar sgt kot..xpe.. nanti lame2 dah pandai wat, msti cun la.. :)

iqbalhakimi berkata...

haha..aku pun ada masalah dgn header yg tinggi...

zacky ~786~ berkata...

ok apa..~ nampak old school jer.. haha

Hasrol Nizam berkata...

banner ke hearder tok?

kena touch-up sket tu..baru nampak mengancam :D

Pendapat anda?
Kenangan cuti sekolah aku dulu-dulu

areteacar berkata...

olololo.. huduh ke. sian atok! ubah la yer. hehe..

efa nur berkata...

hahaha..cian atok..kehkeh
xde laa huduh mane..cucu tgk biasa jew..
tapi ye kot,mungkin besar sgt..hehe

Apih berkata...

asalkan kita puas hati dengan hasil titik peluh sendiri, kira ok la tu. tapi elok juga kalau cuba tukar kepada banner yang agak 'macho' sedikit. heh

immukmin berkata...

hahahaaha...kasi tukar forn tulisan tuh..hahhaha

Belalang Hijau berkata...

rase mcm dah ok atok...
tp belalang rase klu pic pompuan tua tu ubah sket atau ubah semua layout belakang lagi menarik kot.nih d sebabkan ade 1 color koko yg dah block mulut pompuan tua tue.nmpk mcm smcm sket...

tp overall dah ok...hee

Fiqah Alias berkata...

huhu..xde huduh la...juz nmpk unik ckit laaa..(^.~) tapi sesuai la ngn theme bLog tok nie..

+dieabella+ berkata...

xdela hodoh sgt..sesuaila ngan jiwa tua atok tuh...hehe

papabear berkata...

pada saya ok jer tu... setiap orang punya taste sendiri la kan... mintak la kepada sesiapa yg tak suka tu buatkan yg baru yg kononnya lebih bagus tu... jangan ler cakap je kan... :)

adan berkata...

ok je pown cucu tengok blog atok ni..

Farah Hanim berkata...

okey je,tp mebi kene tukar size..
besar sgt.. :D

sya hassan berkata...

bagi cik gebu.. banner atok 2 dah ok..maybe gambo je kot yg xbrape sesuai.. and size banner tue bsr,, hehe,,atok jgn mrh haaa,,kih3

AiSyAh berkata...

xpe la tok..layan je.yg penting isi kndungan dlm blog ni..hee

aReTikZ berkata...

Ok jak.. tapi macam orang lain kata.. besar sangat kot.. hehe..

Ajie Mohd Tahir berkata...

haha..yup.taklah hodoh pun.cume besa sikit.XD