Ahad, 20 Mac 2011

BLOG PRINCE PEMBUKA SEGMEN

semalam atok dah buka segmen iaitu :SEGMEN : NAK PROMOTE BLOG DI BLOG ATOK? | peTUA KITA semua

kalau sape2 nak join boleh..sebab segmen ni x akan tutup..hihihi

blog pertama yang akan menjadi mangsa “promosi” atok ialah : aDoLEscEnTS' kINgdOM..nak tengok website dia?

cantik x? hihihi…mengikut blog ni..

atok x pasti bila prince buka blog tu, tapi berdasarkan entry pertama mY fiRsT PosT | aDoLEscEnTS' kINgdOM bertarikh 8 Desember 2010..kemungkinan besar dia buka blog aDoLEscEnTS' kINgdOM pada tarikh tersebut

kalau di tengok pada ranking alexa pada 20/3/2011..blog ni mencapai tahap

image

ok la tu..kan2? hihihi..tapi kalau tengok follower dah nak mencapai angka riban..kalau di tengok pada saiz blog pulak..masih lagi mengekalkan berat badan ideal iaitu

image

ok lah tu..xde lah berat sangat..kalau berat nanti lembab pulak nak loading..kalau dah lembab ni..hanya [X] je menjadi pilihan atok tuntuk ditekan pada butang “tab” tu..hihi

ketegori blog pulak mencakupi semua benda..macam-macam ada…kalau nak senang kira general dia dia punya ketegori..

kalau nak tahu, blog aDoLEscEnTS' kINgdOM pun ada petua..atok ada terjumpa 2 petua iaitu

  1. pANtANg LaRAnG OraNG2 tuA...(Part 1) | aDoLEscEnTS' kINgdOM
  2. pETuA orANg-orANg tUA (PART 1) | aDoLEscEnTS' kINgdOM

terima kasih ye sebab kongsi petua tu..kalau ada petua baru bagitaw la atok…nanti kita kongsi entry tu sama-sama..hahaha

yang bestnya, di blog aDoLEscEnTS' kINgdOM dari 10 MAC – 10 APRIL akan di adakan cabutan bertuah..kalau ada sesapa nak join boleh kilk kt sini cONtEsT.....{ cAbUtAN bERtUAH uNTuk SeMuA mEMBe2 pRiNCe..} | aDoLEscEnTS' kINgdOM..untung ayam nampak di kaki, untung manusia dapat tuah..jom2 join..

k.la..atok nak buat entry nak join cabutan bertuah ..terima kasih pada prince sebab join segmen atok ni..kalau ada cucu-cucu yang nak join boleh klik disini : SEGMEN : NAK PROMOTE BLOG DI BLOG ATOK? | peTUA KITA semua

Comments
3 Comments

3 ulasan:

pRiNCe berkata...

atuk..thnx...:)
terharu....

AiMaN berkata...

welcome..maaf la..ada kesilapan ejaan..huhuhu..nanti atok betulkan ye

De'din berkata...

walawey !
singgah sini kejap,, cri petua pa yg patut !