Jumaat, 11 Februari 2011

[ GAMBAR ] PEREMPUAN BERSALIN DAN BUANG BAYI DALAM TONG SAMPAH

atok x tahu nak cakap apa..tengok dan nikmati saja…

image

image

image

image

image

image

apa komen cucu??

Comments
15 Comments

15 ulasan:

Ajie Mohd Tahir berkata...

dunia smkin menakutkan....

sky berkata...

x dpt nk ungkapkan pape

Awatif Azizi berkata...

x sanggup nk tgk~

O'gosh berkata...

ni gamba lama kan....saya dah tengok lama dah ni..tapi still x sanggup nak tengok....memang kurang ajar manusia macam ni...

ain revival berkata...

dddddasyatnya~

~~su manje~~~ berkata...

tu bukan gambar real la...atok....

miNeEwaNz89 berkata...

OMG!!!!!tak sanggup nak kata apa2

BadBoyz91 a.k.a Asakura Kinosuke berkata...

ni gambar maria ozawa ni....

aen zahari berkata...

dahsyat+kejam..eeiiiiiii

Amira Anorah berkata...

kejam..and , bodoh je...sakit noks!
tapi kan, pasan tak baju dia yang atas tu darah..tetiba tak darah dah..pasan tak?

Aina Husna berkata...

x masuk akal....

proses bersalin x semudah seperti yang cuba ditunjukkan dalam gambar..(atau wanita berkenaan memang selalu dah buat kerja sedemikian...)

lihat saja darah pada wanita berkenaan.. mana ada orang bersalin terus ada keluar darah sebegitu...

lagipun, lepas bersalin, kalau seseorang perempuan itu terus berjalan, berlari, dia boleh mati..

MEMANG X LOGIK..

AiMaN berkata...

@Aina Husnasaja nak buat melawak kot..hihihi

klu fikir secara logik akal memang x logik..klau tgk pada gambar pun dah x logik..
sebabnya, masa dia beranak tu byk darah keluar..tapi, bila dia duk mekap..ok je baju dia..xde kesan darah pun

Tanpa Nama berkata...

ini editorial shoot lah, kire mcm nk tunjukkan hakikat dunie yang skrg sape2 pun boleh mngndung and dahtu boleh buang anak sesuke hati (siap leh betolkn makeup lg tuh). obviously tak real, pikir ade pulak tukang ngambek gmba time die branak, dari angle professional lak tu

Tanpa Nama berkata...

mngerikn...bolh plax siap touch up2 mcm xslh...IDIOT!

sumere berkata...

ni gambaran je kot..tentang dunia sekarang..bila dah bersalin, buang anak, lepas tu enjoy balik buat benda yang sama...