Sabtu, 19 Mac 2011

TIKET KE ANGKASA LEPAS ELAK KIAMAT

ini bukan cerita dongeng..ini cerita  bukan lawak..ini serius..ini bukan mainan..

bahawasanya kiamat akan berlaku pada bila-bila masa sahaja..ini adalah fakta yang x dapat disangkal..namun, bilakah tarikh sebenar kiamat akan berlaku, itu masih menjadi misteri..

namun, setelah bermacam petanda-petanda kiamat akan berlaku sudah muncul, maka, segelintir manusia mula menjangkakan bahawa kiamat kemungkinan akan berlaku pada tahun 2012..kalau ini benar?

memang x benar..hahaha..sebab hanya ALLAH sahaja yang MAHA MENGETAHUI..

manusia hanya merancang dan menjangka sahaja..

jika ada tarikh jangkaan, mesti ada cara untuk selesaikan masalah kiamat ni..kan?

teeeeet……SALAH…memang xde cara..bila kiamat berlaku..semuanya akan hancur..x perlu nak lari jauh2…tunggu saja balasan dari ALLAH atas perbuatan kita..

tapi………

ada orang nak berniaga atas kejadian kiamat ni..peniaga ni nak bawa umat manusia ke planet lain sebelum kiamat berlaku…

kejap…kah…kah..kah…lawak bodoh ke ni? kalau masuk raja lawak 6 lepas ni..komfem menang..serius, ini memang lawak paling lawak selawak-lawaknya..kah..kah…kah…

x nk percaya ada lawak ni? nah buktinya

image

mesti ada yang x percaya lagi kn? nak lagi?

image

siap kene ada pasport dengan ID card bagai..hahaha..benda ni sume macam IC la..nanti baru boleh berumah tangga kat planet baru tu..

image

yang x tahan tu..ada 2 pakej..cucu boleh la pilih yang mana cucu nak..pasal pekej tu..cucu tengok sendiri la ye..jap agi atok kasi link ke website tu kat bawah skali..

harganya murah je..pekej pertama : 24.49 USD is equal to: 74.548 MYR (Exchange rate: 3.04400)

pakej kedua : 44.99 USD is equal to: 136.950 MYR (Exchange rate: 3.04400)

memang murah..kalau macam ni..nanti dah kahwin..atok nak ajak isteri atok tu honeymoon kat bulan…hahahha..xpun, kat planet baru ke…

sape nak tempah boleh klik kt sini : Escape Earth 2012 Tickets

kalau macam ni..boleh la bawa rakyat jepun yang kene tsunami tu ke planet baru..kesian kat diorang..lari dari negara kerana radiasi..

Comments
2 Comments

2 ulasan:

farhaniza azman berkata...

macam-macamla manusia ni tok.. eh, tok, saya nk copy la gmbr tu ek... nk letak kt blog..cm klakar

Orang Kampung berkata...

haha.. ada juga cari duit dengan ini..
atok, mohon share ye..

kredit kt atok.. hihihi