Selasa, 7 Disember 2010

PETUA MENGENALI “DARA” part 1

hmmmm…entry ni atok buat selepas dari entry : ADAKAH ANDA NAK TERIMA GADIS YANG TERLANJUR UNTUK DIJADIKAN ISTERI? lagi pun atok dah berjanji dengan beberapa cucu-cucu untuk menjustifikasikan undian yang telah dibuat…

DARAundian ape tok? hahaha..alamak..undian pasal penerimaan pasangan terlanjur la…huhuhu…sedih jugak bunyi tajuknya…tapi,xpe lah..undian tu dah tidak dikira lagi..

secara kasarnya ramai bersetuju sanggup untuk menerima pasangan yang pernah terlanjur tetapi dengan syarat hendaklah betul-betul berubah dan bertaubat nasuha terlebih dahulu..betul jugakkan? benda dah jadi bubur..nikmati lah bubur tu dengan sebaiknya..

jangan terlalu menghukum kesilapan pasangan kita keranamanusia boleh berubah..tapi, ada sesetengah lelaki yang masih berkeras nak perempuan yang ber”dara”…tapi macam mana nak taw ada dara x? hahaha..alamak…xkan nak kene check dulu “ehem-ehem” tu…hahaha..kat mana dara tu ye??

 

tapi atok ada caranya…jom baca kat bawah ni…tapi atok copy n paste dari sebijik forum..hehehe..juz nak share ngan cucu…jeng…jeng…jeng…

Rekahan Bibir
Kita dapat mengenal pastinya jika bibir seorang wanita itu sangat mengancam dan berwarna kemerah-merahan. Dan rekahannya pula cantik. Selain itu, bibirnya juga bergaris-garis dan dapat dilihat dengan jelas.

Dahi Yang Berkedut
Gadis yang masih memiliki dara akan mempunyai dahi yang licin. Berbanding dengan dahi wanita yang tidak berdara yang mempunyai lapisan sebanyak tiga lapis walau masih muda. Ini dapat dilihat ketika mereka bercakap, berbual dan ketawa. Kedutan ini adalah berbeza dengan kedutan wanita yang berusia.

Bentuk Punggung
Bentuk punggung juga akan menggambarkan samada seseorang itu masih ada dara atau tidak. Bagi wanita yang tidak memiliki dara, punggunggya akan kelihatan seperti terjatuh ke bawah kerana sel2 punggungnya mengembang kerana ransangan nafsu ketika melakukan hubungan. Apabila mereka berlari2 dan bergerak akan kelihatan ianya seperti bergoyang2. Berbeza dengan gadis yang memiliki yang pejal dan tidak bergoyang.

Telinga
Telinga gadis yang mempunyai dara akan kelihatan warna kemerah-merahan dan cantik. Wanita yang tidak punyai dara telinganya akan kelihatan leper dan tidak menawan lagi.

Tumit
Cuba lihat tumit anda. Di hujung tumit anda, cuba picitkan sedikit. Sekiranya selepas picit darah anda akan kembali ke posisi asal dengan cepat, ini bermakna anda masih berdara. Jika tidak, kawasan yang dipicit itu akan pucat dan darah kembali dengan lambat. Awas! Jaga tumit anda. Banyak kepentingan dan rahsianya lagi.
Ini hanyalah kaedah2 untuk anda mengenal samada seseorang itu masih dara atau tidak. Tak payahlah nak pi test kat orang yang dah berkahwin dengan halal. Selain dara2 yang tadi, kita masih mempunyai dara yang lain iaitu yang berkaitan dengan sensitiviti apabila berhadapan dengan lelaki.

BAHAGIAN KE-2 AKAN MENYUSUL DENGAN LEBIH BANYAK BAHAGIAN TUBUH YANG DAPAT CUCU “CHECK”…

kepada perempuan..kalau mahukan dirimu tidak di”reject”…jagalah daramu untuk suamimu…

Comments
76 Comments

76 ulasan:

Ain Zulaikha berkata...

hahahahah dah dua kali dah baca entry macam ni.. kalau lelaki macam mana nak tau tak de teruna? sila tunjukkan atok..

afiqah yusof berkata...

betol tu tok..cane kalau laki pulak yea?

CheQ PP JoY berkata...

sy mau kawin dgn teruna tang tang tang..ada x cara nk cek? hehehe

i am S!L4H.. berkata...

wahh btol kah??heee

Nia Dhani Nasir berkata...

yela tok.cmne nak tau laki plak?

nadia farihah anuar berkata...

aiyak ! sye suke en3 nie .. sgt bergune untuk meningkatkan keyakinan diri :D

CT NoArIzAh ArIs berkata...

Kalu teruna nak dara...dara pun nak teruna gak...takkan hilang dara kerana si teruna...betul tak toookk???

QaRaMi HasHim berkata...

pmpn yg baik akan dpt laki yg baik juga..
hehehehe

areteacar berkata...

boleh caye ke? dpt sumber nie kat mne tok?

+dieabella+ berkata...

nasib la sape dapat bini yg xde dara...sebab maybe laki tu pon pernah bzina ke ape..who knows??

shada wentz berkata...

hahaha.

puteri.diyana berkata...

saya nak atok gtaw cane nak taw kalo laki 2 teruna ke x..hahahha
cpt2..

tomatokering :) berkata...

waduh tok.. utk yg laki mcm tok nie cmne nak taw tok teruna ke tak?opss..laki..hehe ;P

fahiraferra berkata...

menarik :D

nazirulhazwan~ berkata...

den nak check keterunaan den plak.haha

Kak Mah berkata...

amboii dara je ker..teruna??? tak adil sungguh... lelaki nak yag baik2 jek...

cik miera berkata...

nk tau teruna lelaki plak..xacila kalau asyik pompan je yg kene..pompn yg xde dara, laki reject..laki yg xder teruna lak cmne nk tau tok?haha

Solihin Zubir berkata...

pasni nak kena wat spot check dulu sebelum ngorat.. hehe..
makaseh tok!

amira berkata...

support nak tanda2 lelaki tak ber'teruna' dah!

tsaicoutic tranmorphersys berkata...

hahaha....time tuk terjah `

.::: Princess MOMOY :::. berkata...

hahaha...suka ayat last atok tu
MY RECENT POST : JAPAN MAID CAFE a.k.a Cosplay Restaurant

Johari Hamzah berkata...

haha.. ramai pompuan cam tengah marah jew nie tok?? huhu..

pN.rOs berkata...

ye ye je tu.....
tapi kesiannya kan kalau perempuan sumer pkat nak check. lelaki kalu da tak teruna tu sengap2 jer

saying of my heart berkata...

we want teruna! we want teruna! teehee! ttba..~ =.=

Pendekar Berkuda berkata...

hehehe....mengancam ye tok ? ? haha...

chittysarah berkata...

wow~~
petua nie leh pakai nie..
owh ye law berjerawat xkira la kan?
hehehhe

*mempunyai masalah jerawat,huhuh*
lalalla~~
salam maal hijrah~~

ct amienah amyra as-sunnah berkata...

pandai tol atok buat ulasan ni...dh tu mcm ne lak nk thu laki ada teruna ke x...xkan laaa pmpn je kot...atok sila bg tips2..utk informasi si gadis2 di luar sana n especially to blogger2 yg nk thu nieh....plz3..

La Dolce Azila berkata...

cuba atok habaq kt kami sume... cm ne nk thu lelaki tuh teruna o x??????

diary adiba berkata...

lelaki teruna.... mcm ne nak tau.... huhu

Anwar Faiz berkata...

ramai awek2 cam marah je..huhu

sumpit berkata...

wah ramai yang nak tau laki teruna yer.. hehehehe atok cepat2 la update yer...


| Jemputan untuk menyertai GA | Domain untuk dimenangi |

Ikhlas
- Qalish [Dot] Com -

zureen berkata...

suka tips ni!!!

hafidzah hafidz berkata...

a'ah..kalau yang teruna macam mana pulak ye tok? btw, suka tips nih..gud information laa atok ai..words paling best, "nikmati lah bubur tu dengan sebaiknya" ehehehe =)

Blur berkata...

time kasih tok bagi ilmu yang berguna...
Entri baru Mencari hosting

shida saje berkata...

nnt laki dan2 letak 3 titik kat bhgian blkg tlga hihi ;P

cikmimmie berkata...

kalau tumit pecah camana nk check tok..hahahaha

fatin hanani berkata...

haha cek jagn x cek hehe
tapi betul ka atuk semua ni???
hehe blh pakai ka??hehe

misz puteri berkata...

best info neh....cek jgn x cek

DeCrewz berkata...

Aku nak cuba cara teraakhir tu.. Silap aribulan, mau kena terajang..wakakaka

Mr. TN_SkY berkata...

ahaha..niCe infO tuk.cucu amalkan..tpi kena ingat nk yang baik..diri sndiri jdik lah baik dulu..=_= btulkn tuk? aha :D

ANATI SOKI berkata...

cane tips nk tau lelaki takde teruna? saya nk tahu

Tanpa Nama berkata...

haha..tp skang bini .n mak2 owang pun nampak cam anak dara..teknologi2..x dpt nak beza..

Panglima Hitam berkata...

tq atuk... sangat berinformasi
mohon dipetik mana-mana yang perlu dlm blog saya wadahpanglima.blogspot.com

Tanpa Nama berkata...

hah..pompuan yg nak sangat2 tau lelaki teruna pula amacam...semestinya mereka itu memang bukan dara lagi..sebab x puas hati kan..haha...

fara feroza berkata...

perhatian..lelaki yang baik untuk wanita yang baik....dan sebaliknyaaaa...:)

ShUhaDaH berkata...

bgus atuk nyer petua neh .. huhu

sicomot-comel berkata...

hmm..

tapi kesian la kalau perempuan tu hilang dara sebab excident atau aktiviti lasak..

tak pasal2 je kena reject..

tok,leh btaw tak camne nak bezakan antara pmpn yang xde dara secara hubungan seksual dan pmpn xde dara secara natural atau excident?

miss lolly a.k.a luvfareda berkata...

alamak kant0i. kah kah kah

azzir berkata...

As'kum Atok,
Saya nk jadi cucu atok boleh?
rajaragah.blogspot.com

terima kasih atok..
keep up the good work!!

Tanpa Nama berkata...

Atuk klau pompuan kena rogol mse umur 7 hingga 9 tahun dikira tiada dara ke tuk???

AiMaN berkata...

cubaan

PETUA MENGENALI DARA

NUR AIN AZMAN berkata...

HAHA! info kt ats sgt lah brguna
bagus atok
yg aen tahu bfore ni punggung, tpk tgn tu je
lepas bace entry ni, tmbah lg pngetahuan aen

Keep it up atok

;)

fRaMe+LenSeS berkata...

nice info. ahahha.. ;)

cumigd berkata...

sukesuke..hee..:)

Love hurt aeNnn berkata...

suka entry nih. thanks for sharing. ;)

Tanpa Nama berkata...

sebenanye kite blaja kan...cikgu anatomi kita cakap, dara atau hymen tu ada banyak jenis...dan tak semestinya perempuan tu tak bedarah masa malam petama, maksudnya dia da ta suci..kenkadang dia memang tade dara sejak dari bayi lagi,..mungkin jugak sebab eksiden...heharap sumorang paham..hihi

Tanpa Nama berkata...

kurang stju skit ngn petua kat dahi uh..cmner plak lw pmpn uh lgsg xpkai pe2 produk rwtn mke even pncuci muke n asik terdedah ngn chye..krn chye mathri y amt trok pon lh mybbkn kdutn dimuke

Tanpa Nama berkata...

bg sye ciri2 y msh lh pkai iaitu di tumit n telinga....lw buntut dorg lh gune prodk tok mmntpkn,mnkl dahi plak y ade kla xde dre pon licin n bibir plak xsemsti ye y ade dre bbr dy merah mungkin dy pucat or kekurgn darah n ada kle y xde dre pon bbr dy merah...berdsrkn dr kajian sye y hye lh pkai di tumit..lki2 lh la tekn di tumit ngn mggunakn ibu jri n tgok la hsilyer

eddy berkata...

kalau nak dara...sila booking "awek" anda daripada sejak dilahirkan lagi...kompom ada "daranya".... hehehe...saje je..melawok....chilex..

Tanpa Nama berkata...

Betul kata Tanpa Nama... im as r staff nurse mmg blaja bnde ni. so x semestinye kite a.k.a kaum perempuan ni bile dh wat hbgn sksual sah2 hilang ''dara''... ade yg hilang time wat aktiviti lasak... sjak bayi xde.. eksiden pon same... lg2 la yg suke naek kuda... ade pompuan ni lapisan blood die tebal..ade yg nipis... so, spkulasi ni slalu bt org kompius.. ~~ tu sahaja...~~ wink2 hehe peace...

yufi zetty berkata...

@Tanpa Nama

saya SANGAT setuju dgn komen2 anda, agak tidak adil bagi kaum hawa yg ada ciri2 seperti kaum hawa yg tiada dara sedangkan mereka tidak pernah melakukan perkara tersebut. petua ini kurang sesuai.

Tanpa Nama berkata...

ak dah tau info ni 4thun lepas ag..tp yg sbnr nyer, bender ni xbtol 100%..blh ltk 40% jerk..sbb kalau pompuan tu hanyer terlnjor bwh 10 kali kesan die xnmpk ag, kedut dahi, rekahan bibir, tumit, pnggung tu, MASIH XNMPAK.. lau xcaye, tye dan perikse ar diri sendiri bg mereka yg pernah terlanjur tu..hehe.. so jgn lar sampai thap laki bini

Tanpa Nama berkata...

kalau mulut pakai lipglos...
klu pakai tudung nak nampah telinga cmna??
klu pakai losyen tuk licinkan tumit??
kalau pakai makeup y tebal bila keluar macamana nak tahu dahi berkedut ke x???
kalau pakai baju anjal??xnampak juga buntut jatoh??

jeRza berkata...

picit tumit kaki die!!! :)

Tanpa Nama berkata...

Exceptionаl pоst hοwever I was wοndering іf you сould write a litte more on
this topiс? I'd be very thankful if you could elaborate a little bit further. Bless you!

Feel free to visit my web page: click through the next internet site

Tanpa Nama berkata...

Yоu can definitelу see your expertise within the articlе you write.

Thе wοrlԁ hopes fоr even more passionate writers such aѕ you who аre not afrаid to say how thеy believe.
At аll tіmеs follow your heart.

my pаge www.sfgate.com

Tanpa Nama berkata...

Dο you have а spam issue on thiѕ website;
I also am a bloggeг, аnd I ωas wanting tо κnow your situаtiοn; we
havе сreatеd some nice prοcеdures and we are looking to exchange
techniques with other folks, be sure tο shoot
me an е-mail if іnterеstеԁ.


Аlso visit mу wеb-sіte - relevant site

Tanpa Nama berkata...

What а data οf un-аmbiguity and ρrеseгveneѕs of νаluаble
fаmіliaritу οn thе toρiс of unpreԁictеԁ emotions.


Alѕo visit my webρаge ... http://www.deretos.com/blog/view/14343/v2-cigs-delight-in-getting-smoke-totally-absolutely-free

Tanpa Nama berkata...

hello theгe and thank you foг yοuг
info – I hаvе definitеly picκеd up sοmething
new from right hеre. I did however expertise a few technical pοints using this web ѕite,
as I eхperiencеd to rеloаd the web site а lot of timеs previous
to I coulԁ get it to lоad сorrectly.

I had been wondеring if youг hosting is OK?

Not that I am complaining, but slow loading іnstаnces times wіll sometimes affect уour ρlacemеnt іn gοogle
and cοulԁ damage your high qualitу score if
advertising аnd marketing with Adwordѕ.
Anyway I'm adding this RSS to my e-mail and can look out for a lot more of your respective intriguing content. Ensure that you update this again soon.

Feel free to visit my webpage: forum.Swiatzdrowia.com

Tanpa Nama berkata...

Yоu can ԁefinitely seе your enthusiasm in the
article you write. The arеnа hοpes
for еven more passionate wrіterѕ lіke
you who aren't afraid to mention how they believe. Always follow your heart.

Also visit my web-site - Ongoing

Tanpa Nama berkata...

I do not know whеther it's just me or if everyone else experiencing issues with your blog. It appears as though some of the text on your posts are running off the screen. Can somebody else please comment and let me know if this is happening to them as well? This may be a problem with my browser because I've haԁ this happen bеfore.

Chеers

my web site http://www.langocha.fr/wiki/index.php?title=Lightweight_Foods_Are_Made_For_Hikers.

Tanpa Nama berkata...

So if you truly need to have a excellent ab belt, right here
are some possibilities which you can contemplate.


Feel free to visit my site :: flex belt reviews

Tanpa Nama berkata...

ӏ lіke Luсі E сіgs

my blog :: green smoke sore throat

Tanpa Nama berkata...

hello thегe and thanκ you for уour infοrmation – I've certainly picked up anything new from right here. I did however expertise several technical issues using this website, since I experienced to reload the website lots of times previous to I could get it to load properly. I had been wondering if your web host is OK? Not that I'm сοmplaining,
but ѕlow loadіng inѕtanсeѕ
timeѕ will sometimes affeсt
youг placement іn google anԁ could damage youг high qualіty ѕcore if аds
аnd marketing with Aԁωordѕ. Anyωay Ι'm adding this RSS to my email and can look out for much more of your respective fascinating content. Make sure you update this again very soon.

my weblog www.ukwildadventures.com

Tanpa Nama berkata...

I comment each time I like a article on a website or if I have something to contribute to the conversation.
Usually it's triggered by the fire displayed in the post I read. And after this post "PETUA MENGENALI "DARA" part 1". I was actually excited enough to write a comment :-P I do have 2 questions for you if it's allright.
Is it only me or does it look like like some of the remarks appear as
if they are written by brain dead individuals? :-P And, if you are
posting on additional places, I would like to follow anything fresh
you have to post. Would you make a list the complete urls of
all your social sites like your linkedin profile, Facebook page or twitter feed?


Also visit my homepage übersetzungen (http://www.rightlydivided.com/)

Tanpa Nama berkata...

Great post however , I was wanting to know if you could write
a litte more on this subject? I'd be very grateful if you could elaborate a little bit further. Thanks!

My website - mp3 player 4gb