Selasa, 5 April 2011

LELAKI Awww KAWAN YANG SETIA?

toink..toink..atok ada disini lagi..hihihi

pasal lekai ni dah berlambak atok tulis..kadang-kadang dah naik jemu pun..hihihi..kalau nak baca entry sebelum ni pasal lelaki boleh klik tajuk entry kat bawah

LELAKI, GAYBOY, KENAL, BERCINTA, PUTUS, MENINGGAL DUNIA | peTUA KITA semua

[HOT] LELAKI BERMEKAP | peTUA KITA semua

PAKWE TINGGI DAN RENDAH : PILIHAN AWEK? | peTUA KITA semua

cukup la tiga..hari ni atok nak sembang balik pasal lelaki Awww ni..senang cakap, lelaki lembut la..mungkin jugak lelaki berperwatakan perempuan..masing-masing punya definisi la..senang kira, bapuk atau pondan..

kalau cakap bab ni mungkin ramai yang marah..x senfitif la, x jaga perasaan orang la, bla-bla laaa…macam-macam la..

tapi, setelah terbaca entry ni : Budak kuat makan: Lelaki aww?hehe , atok rasa terpanggil balik nak menulis pasal lelaki aww ni..ada benar jugak dalam entry tu..tuan blog cakap

Dan..orang cakap..lelaki lembut2 ni..setia dalam berkawan..
Apa korang rasa erk pasal lelaki lembut gini? :D

ye ke lelaki lembut ni setia dalam berkawan? artok x berapa pasti la..adakah kerana penulis tu pompuan dan mungkin lelaki lembut ni mempunyai keserasian yang agak rapat dengan perempuan? pelik….hihihi..

tapi, kalau ikut logik akal, ada besar kemungkinan bahawa lelaki lembut ni lebih selesa berkawan dengan perempuan kerana mungkin ada sedikit keserasian antara mereka samada perasaan,sikap dan perlakuan..fizikal dan jantina tu memang sah la lain..hihihi..tapi, jangan cepat salah sangka sebab ada jugak lelaki yang sanggup bertukar jantina kerana lebih selasa menjadi perempuan..

atok pun pernah jugak beberapa klai terserempak dengan lelaki lembut ni..bukan setakat bermekap dan bergincu..berpayudara pun ada walaupun ada halkum yang jelas menonjol..bukan niat atok untuk memerli lelaki lembut kerana masalah tu boleh diubah secara perlahan-lahan..yang atok kutuk, lelaki yang sengaja nak berperwatakan perempuan..

cucu pernah ada kawan lelaki lembut x? hihihi..budak kuat makan ada..x caya? tanya la dia..hihihi

http://luvmia97.blogspot.com/2011/03/segmen-nak-promote-blog-di-blog-atok.html

hmmm…mungkin benar kot bahawa lelaki aww ni boleh menjadi sahabat baik dan setia bagi perempuan..kalau bagi lelaki, atok belum dapat lagi feedback yang macam tu..kuang3..

x kisah la lelaki, aww, perempuan, tomboy, yang penting kita hendaklah menjadi kawan yang baik..kalau nak tahu apa itu sahabat sejati boleh ke entry ni ( Budak kuat makan: kawan sejati )

pada atok, blog Budak kuat makan ni memang best..macam-macam cerita ada..antara entry yang atok suka ialah pasal klik iklan ( Budak kuat makan: Klik iklan aku meh ! ) atok pun pernah jugak jumpa blog macam tu..macam-macam cara yang diorang buat tuk tipu kita supaya klik iklan..memang tindakan yang amat tidak bertanggungjawab..

nak baca pasal lelaki aww lagi? jom ke sini Budak kuat makan: Lelaki aww?hehe

nak atok pomot blog cucu dal blog dan entry atok? jom la join segmen atok ni..

SEGMEN : NAK PROMOTE BLOG DI BLOG ATOK? | peTUA KITA semua

cepat-cepat..sebelum terlambat~

Comments
18 Comments

18 ulasan:

sumanje berkata...

salam ziarah dari sumanje..
nak komen sikit ttg setia berkawan

cumigd berkata...

tiqa tak pena ade kawan lembut...i wonder whats that like kan???

sumanje berkata...

Apa yang dimaksudkan kawan yang setia..?
adakah dimasa kita susah atau senang ia bersama...sudi berkongsi masalah luaran atau dalaman padanya.....?

Atau sekadar untuk teman berbicara dikala kesepian....

Jawapan su ...tak...salah untuk post Berkenanan....

Kerana bukan wanita atau lelaki tak setia dalam berkawan.....

Mungkin golongan lelaki Auuuuuw...lebih cenderung atau lebih prihatin untuk mendengar masalah kita disamping mereka memerlukan satu pautan untuk mereka meneruskan hidup mereka...dalam keadaan AAuuuuuw...(lembut) maaf komen nie..

Berbeza tau dgn kunza...-
so....kita mungkin tertarik dari psikologi yang telah sediaada dalam diri mereka...disamping keadaan kita yg mmerlukan seseorang untuk kita meluahkan isi hati kita....


em.......

Aina Husna berkata...

salam....

tajuk ini memang agak sensitif..

memang benar lelaki sedemikian agak setia dalam hubungan berkawan..

tak keterlaluan saya kata di sini bahawa setianya mengalahkan setia seorang kekasih...

AiMaN berkata...

@Aina Husnahua3..agak hebat penangan lelaki lembut ni..hihihi

AiMaN berkata...

@cumigdatok pun lom penah ade..

AiMaN berkata...

@sumanjetime kasih atas komen tu..happy tol dapat komen panjang camni..rasa dihargai je entry atok..kui3..mekasih byk2

mrizal berkata...

tok cucu nj gtau, kwan cucu yg aww lagi ok klau nk bnding ngan laki biasa ni. Coz dorang ni mcm2 ppuan baek2 aje.

AiMaN berkata...

@mrizalyup..mungkin jugak..baik camne tu?

mrizal berkata...

waktu skolah lu, dorang ni xpenah ponteng pon. Masalh disiplin p0n xda, klu mcm kteorang ni kalu kuar umah, slagi xmalam xblik tp klu depa kuar mlam pun x, nk ajak gi karok pun xnak coz takut family marah kte nya. Hihi

AiMaN berkata...

@mrizalsemua cmtu ke? tapi, ada jgk yg bermasalah...

mrizal berkata...

maslah cam ne tu

AiMaN berkata...

@mrizalMasalah sengaja nak jadi perempuan..hihihi

mrizal berkata...

itu kes lain,

mia.lia berkata...

alaa.. mlu pulak atok promot entri tu.. msa tu xmatang sgt bile buat entri..hehe

AiMaN berkata...

@mrizalmungkin lelaki lembut ni lebih jujur kot..kan2?

AiMaN berkata...

@mia.lianak buat camne..dah terpromot..redha je la..hahaha

mrizal berkata...

jujur la jugak