Khamis, 13 Januari 2011

TARIKH KEPUTUSAN SPM 2010

jeng…jeng…jeng….berdebor rasanya..dengar khabar-khabar, risik-risik dari orang-orang belakang tarikh keputusan SPM telah diumumkan..terlalu banyak tarikh-tarikh yang dijangkakan..antaranya
10 MAC 2011
13 MAC 2011
14 MAC 2011
23 MAC 2011
X pasti yang mana satu betul..tapi desas desus mengatakan 14 MAC adalah hari yang paling betul…nasib cucu-cucu yang akan amik SPM..atok xtaw..

sesiapa yang nak tahu keputusan SPM yang lepas diumumkan pada tarikh bila..boleh rujuk entry ini :TARIKH JANGKAAN KEPUTUSAN SPM 2010 DIUMUMKAN.. 

apa yang penting..redha je dengan keputusan yang cucu- bakal dapat..cucu dah buat yang terbaik..papepun, bila dah dapat result nanti jangan lupa tuk apply biasiswa atau pun apa-apa program yang ditawarkan..tapi awas! jangan terperangkap dengan SWASTA…huhuhu..anyway, enjoy dulu sebelum sembung belajar balik pasni..hik3..
Comments
28 Comments

28 ulasan:

My Little Diary berkata...

salam,

nasib blum ada lagi anak cucu yg amik SPM ni... kekeke seme kocik2 lai... :p

Finaz Jaafar berkata...

tak saba nak tau keputusan SPM adik sy

Miecyber berkata...

Saspen tunggu result....

Tahap kesihatan dan kepantasan berjalan

misza berkata...

share masuk fb entry ni yer.

cindy berkata...

betul? keputusan keluar dari 14-3-2011?

ikki berkata...

Boleh tak tolong wat entry untuk KEPUTUSAM STPM 2010 pulak..sekurang2nya dpaat menyedapkan hati dan membuat persedian...plezzzzz.....

faizcomel berkata...

SAYE DOK SABR2 NOK TGK KEPUTUSAN SPM.SAYA HARP SAYE DAPT 9A DLM SPM.TOLONG DOAKAN KEJAYAAN SAYE.SAYE INGIN BUKTIKAN KEPADA KEDU IBU BAPA SAYA YANG SAYA BLH BERJAYA

Hanifatin berkata...

atok, saya ambek ramalan atok ntuk join contest. izinkan yeah? hehe >.<
doakan result saye jugak atok. wink wink ;;)

arigato atok!

NuR aMaLiNa berkata...

holla.... cuak bangat nieyh. tak ley aku nk enjoy2 bersenang lenang.
huhu..sma2 r kita berdoa moga kita semua cemerlang. ameen n mendapat tempat di ipta n seangkatan dgnnya.ameen...

Nzyrahun berkata...

haha aku cukup geram betul
bile orang ckp result keluar bulan 2 -_-

Thanks info hehehe

sicomot-comel berkata...

huhu..
tenkiu share,,
SCC pown da salu dgr 14 mac sbb 13mac btul2 dak plkn balik..
lgpown,,mmg taun sblm2 ni,,law hari ni dak plkn balik,esok mst result kuar..
kan??

p/s: da penat asek dpt tawaran SWASTA je.Bile lah nak dpt tawaran btul2 ni..waaaa

Miss Yaty berkata...

owh atok pun tak tahu ke?huhu...

dak lepasan spm nanti masuk bulan bape yee?

Kilopop berkata...

tpi kan tok diorg ckp result spm keluar 28/2.. s.e.r.a.m. s.u.d.a.h

Faisal berkata...

Bila keputusan SPM 2010 akan keluar?

Semakan Keputusan SPM 2010

nulhazwany abdul malik berkata...

spm 2010 tak kuar kot. hehe

Nabila Nadzeri berkata...

ada yg ckp 28 feb. jantung dah dubdabdubdab nih. alahai

jazlina berkata...

pning la kpala m'mkirkn sl rsult SPM ni...ad y ckp 28 feb la...ad y kte 14 o 15 mac la..xp lw kuar feb kn cm ne ng budk2 PLKN..???x k sian kt d'owg 2...dk sne smbil wt lthan pk sl rsult nk kuar...hehehe

ecah berkata...

Mesti menggelabah punya lah kalau result kuar nanti kan adik2.?

Hari Ini Keputusan SPM 2010 Keluar.?

Tanpa Nama berkata...

spm tak kesah pun pasal bdk plkn blek ke tak,naseb r ...kakak aku dlu dye amek spm time tu dye kat plkn.

converse_style95 berkata...

MUKTAMAD.
23.MAC.2011.
hihiihi

mustika adrina berkata...

minta2 dipercepatkan la keluarnya...dah termimpi2 dah ni...hihihi

Biela Yusoff.. berkata...

tktnya..result spm dah nk kuar...doa2kn biela blh molek deh.huhu

zaim mahfuz berkata...

10 mac dah lepas dh tggl 13, 14 n 23 mac p ad yg kte 24 mac gak ????? yg mner 1 plihan anda tp UNDI dn hntr ke 1 300 200 100 haha

photo4editor.blogspot.com

miss elle :) berkata...

it's on 23rd march 2011 laa.
check paper NST page two or online. :)

ecah berkata...

good luck semua..teringat time dulu2 amik result..cuak2..

Tarikh Keputusan SPM 2010 | 23 March 2011

SITOT berkata...

huhu..atok baik atok baik !

teratai berkata...

23 Mac keputusan SPM keluar!Ini diberi tahu oleh org kuat bhg peperiksaan!

Abu Talib berkata...

Tahniah kepada pelajar lepasan SPM...Ke mana arah tuju adik-adik selepas ini :)