Ahad, 14 November 2010

SALAM SAYANG dari ato0k~


semalam (Ahad : 14/11/2010)..atok sibuk sgt..mcm2 masalah ato0k dapat...yang paling memeningkan ato0k ialah masalah internet..kenape la internet ni lembab sangat? huhuhu...atok maca x on9 langsung pun semalam.tgk2 lam shoutbox atok..berlambak masej2 dan pesanan atok x layan.. atok mintak maaf...esok atok nak pulang beraya..doakan atok selamat pergi dan selamat tiba..buat cucu2 yang beragama isalam..atok ucapkan SELAMAT HARI RAYA AIDILADHA....x berkorban ke?hehehe

TOLON ATOK

CUCU...tolong ajar atok buat tabs banyak2..sapa ada taw? kalau boleh bagi url ke website tersebut atok ucapkan terima kasih sangat2...sebab dah bertambah exchange link atok tu..jadi..atok ingat nak buat pada page yang lain macam orang lain buat..sapa2 ada info kongsi ye cucu2...mekacih

PERAGUT LIFT.

CUCU PEREMPUAN kesayangan atok WAJIB TENGOK video ni..sebab ini tentang cucu...


video

sekarang ni..macam cara orang jahat nak amik kesampatan..dalam lif pun ada..apa nak jadi ni?

buat cucu lelaki atok..jangan la buat perangai macam tu..berdosa..taw x? jangan jadi nakal2 yep..1 lagi atok nak pesan..jaga la cucu2 perempuan atok tu lek lok..hehehe

buat cucu perempuan..jaga diri betul2..kalau boleh jangan berseorangan.mcm dalam video tadi pun dah berdua..namun apakan daya..lelaki tu terlalu jahat..moga2 cucu atok ni baik2 aja ye...pandai2 la cucu jaga diri..