Rabu, 8 Disember 2010

PETUA MENGENALI “TERUNA” part 1

hahaha…abis la cucu atok yang lelaki ni…padan muka..kali ni si dara boleh meng”check” cucu lelaki sebelum diorang nak kapel..hahaha

atok jumpa cara nak periksa keterunaan lelaki ini daripada sebijik berita…sesiapa yang belum baca entry : PETUA MENGENALI “DARA” part 1..boleh klik pada tajuk entry tu..entry tu..antara entry paling hot yang pernah atok tulis..hahaha

jom kita tengok macam mana nak periksa keterunaan pakwe cucu perempuan..jeng…jeng…jeng…cucu lelaki jangan marah atok ye..korang tanggung la sendiri…hahahaha

image

Pham Thi Hong sedang membuat pemeriksaan akupuntur

jom la intip2 cara-cara nak mengenali teruna..baca sampai habis ye..hahaha…berjaga-jaga la cucu lelaki..cucu perempuan atok dah berpengetahuan ni…

Rupa-rupanya bukan sahaja wanita yang boleh diperiksa dara ataupun tidak, lelaki pun boleh diperiksa keterunaan mereka. Begitulah kehebatan seorang wanita Hanoi, Vietnam yang merupakan seorang pakar akupuntur, Pham Thi Hong menjadi selebriti apabila dia berjaya membantu membebaskan tiga lelaki yang dijatuhi hukuman penjara atas kesalahan merogol setelah mereka didapati masih teruna.

Menurut agensi berita AP, pada mulanya, seorang pesalah itu, Nguyen Dinh Kien dirawat oleh wanita tersebut empat tahun lalu. Wanita itu kemudian mendapati terdapat beberapa bintik merah di belakang telinga lelaki itu yang menunjukkannya masih teruna sekali gus tidak bersalah merogol seorang gadis berusia 20 tahun pada 2000.

Dia kemudian mendapati dua lagi rakan lelaki itu mempunyai bintik sama yang menunjukkan mereka sebenarnya tidak pernah melakukan hubungan seks. Wanita itu kemudian melancarkan kempen untuk membebaskan mereka dan usahanya berjaya apabila Presiden Vietnam, Nguyen Minh Triet mengarahkan kes tersebut dibuka semula.

Hasilnya, ketiga-tiga lelaki berkenaan dibebaskan pada Januari lalu selepas para penyiasat mendapati terdapat kekurangan bukti dalam kes tersebut.

kesimpulannya…keterunaan boleh diperiksa melalui :

Bintik di belakang telinga itu hanya akan hilang selepas lelaki bersetubuh dengan wanita tetapi ia tidak terjejas jika hubungan seks sesama jantina.

“Ada titik merah kecil di belakang telinga ketiga-tiga kerana bintik itu akan hilang dengan sendiri jika mereka melakukan persetubuhan,” kata Hong.

hahaha…tapi kalau dah lakukan hubungan sejenis?? hohohoho…nanti atok rujuk kitab seksual atok..yang tu lain kali atok akan ceritakan…hahahaha

Comments
53 Comments

53 ulasan:

shida saje berkata...

nak pi cek lah kt dia..kot xde ke tlebih ke..
kalo tlebih cmne lak tok ekeke :P

❤Nadhratul Basyirah Amirudin❤ berkata...

wah2..leh tau ea...abis la kaum laki lepas nie..b4 kawin sume kene chack telinge kat mak mertue..muahahah :)

ferry berkata...

alamakkk!!!

Anwar Faiz berkata...

bintik 3 ni bukan nak check tu kulitt haram ke..hehe

kai azmier berkata...

kalau ada bintang 3 kt telinge camne plak? hahax!

DeQdEq berkata...

emmm....nak kena pi belek2 telinga la plak....hehheeh

amalia izzati berkata...

mintak bakal mak mertua ke adik ipar ke kakak ipar la cek kan nnti ye sume. haha.

.::: Princess MOMOY :::. berkata...

itu jer...titik merah tu kalau org putih senang la kot nak tgk
kalau yang kulit gelap sket
hahaha...
MY RECENT POST : JAPAN MAID CAFE a.k.a Cosplay Restaurant

CheQ PP JoY berkata...

belek2 telinga plak..kalau 1st date mest pyh nk buat ni..

ct amienah amyra as-sunnah berkata...

yes..mekasih yeeaaa atok..mmg berkesan pn tips atok nieh...huhu..nnt wat entry byk2 sal tips2 berkaitan dgn kesihatan dalaman...confirm laaa blog atok lg meletop taw.. :) good job atok..!!

sumpit berkata...

hahahaha ingat lagu miming cikgu shida tak...

jangan pegang pengang.... ada orang ketiga. nanti tak pasani2 hilang terunan dan dara... hahahahaha


| Jemputan untuk menyertai GA | Domain untuk dimenangi |

Ikhlas
- Qalish [Dot] Com -

N@SIQUE berkata...

ahaks~~ahaks

PuPeL berkata...

muahahhaaa..bak telinga masing2..nk ushar

tsaicoutic tranmorphersys berkata...

perghh dasyat mkcik tuh...

La Dolce Azila berkata...

itu je ke? bintik nye mcm mn? timbul ke x? nnt tgok2 ruam pulak. hahahaaa!!!!

sya hassan berkata...

hua3..leyh check neh,, bebeh.. u tggu la..siap u kalo xde bntik mrh..haha

Awangku Johan berkata...

Kalau cucu byk bintik merah kat blkg telinga tu d pggil apa pulak?? adakah terlebih TERUNA??? hahahaha

2+2=5 berkata...

hoohohhoho camne tu tok? bintik merah? leh nmpak ye tok? huhuuhuhu

Jejaka Terhangat berkata...

"Wanita itu kemudian mendapati terdapat beberapa bintik merah di belakang telinga lelaki itu yang menunjukkannya masih teruna."

adoiii, ramai salah sangka..bukan KALAU ADA tu tak teruna..tp kalau ada bintik tu baru teruna..

lagipon nenek tu guna teknik akupuntur..orang biasa bukan bleh check pon..

Jejaka Terhangat: Inilah Yang Berlaku Bila Perempuan Bertemu Cermin..

tomatokering :) berkata...

nie kne cek blkang telinga c dia nih..wakaka
atok punye telinga cu nak cek bule?haha ;P

QaRaMi HasHim berkata...

nasib baik ada taik lalat blakang telinga..
teruna setiap masa la cmtuh..
hahaha

cik miera berkata...

hahaha....nk check la pasni.kah3..thanks atok

FUZY berkata...

hahahah...hahhaha...hahahha..ishh xabis g nk gelak,daki kot bintik2 2..xpe nk check la pasni...if xde camna??? takutnye nk menerima kenyataan...ngeeeeeee.

Solihin Zubir berkata...

kalau golongan gay tak boleh nak cek la eh? huhu..
yang gay n main bapok tu lg bahaya kowt!
eurghhhh...

Ain Zulaikha berkata...

hahahh atok ni sengal lah.... terbaekkkk siap ada kitab lagi tuh... hehehee

thanks tips..

iszieylyanziy berkata...

hahaha,,,klu wt hbgn sejenis myb bertmbh bintik kot,hahaha

SUKA PELIK

zureen berkata...

haha.. nak check tinge boifren jap g.. agaggaga~~

pN.rOs berkata...

segera2 check haha... eh lupa lak kalau cek telinga hubby sah2 takder da eheh
atok ni pepandai jer eik

Cik Mimie berkata...

hahaha..best2!!
leh check pasni..

intan izani berkata...

bintik merah belakang telinga?
sape lum kawen, leh check pakwe skrg.

Firdani berkata...

haha..leh caye ke ni?klu org 2 etam leh nmpk ke bntik 2?keke

suka_haha berkata...

kalu kena pulas telinga camne atok? satu telinga jadi merah kekeke...

jemput dtg sini yer hehe

Ujang9897 berkata...

cmner nk tgk nie...siapa leh tlg cek kan..hee

fatin hanani berkata...

haha serg pawe masing2 yar heee
atuk..bgus..ingt atuk nak meng blah laki ja..
sbb bgi tips untuk tgk prmpuan masih dara or tak hehe
ni ada tips utk teruna@ tak..bgs2 haha

honeyvsbee berkata...

kih2 malas periksa2 ni..

misz puteri berkata...

hahhaha...selalu tarik telinga bf xperasan lak pulak bintik2 merah...nak kene tarik telinge lagi neh sambil tgk..hehehhe...mintk tgk tibe2 kang mau dikatanye buang tabiat =)

♥zActY♥ berkata...

biasa tgk ade taik telinge ke tak. nnt nk cek lah ade ke tak bintik blakang tinge. haha :P

Nia Dhani Nasir berkata...

thanks 4 d info atok. Hahaha!

HonEyBuNNy berkata...

nak chek jugak la..hehehh

Miss SurferParadise berkata...

hahah .. thank for info ye atok!
habis lah kamu wahai pakwe ku .. hikhikhik

meeya berkata...

Haha , gila toi ! Nak p cek mua laki la . Muahaha :)

Mikaielle berkata...

aku tau cume nak tau kulit babi or bukan ada tiga liang kat kulit tuh...manusia pun ada ke...haha....mcm mana aku nak tgk telinga aku sndiri ek?

i.am.my berkata...

betol ke ni???

cik grrr berkata...

errr...sure ke info nih?...da buat uji kaji ke blom?...tkot2 si pakwe tu da xde bintik merah but truth nya still baik xpasal2 lak kena fitnah...

err, juz asking, btw thx for tip..^^

Nur Hani berkata...

tok, slalu dgr org dok tilik pompuan ada dara x, skg hanis lah *teruna* diluar sana. saya sudah tahu rahsia mereka :D haha, thanks tok :D

eszol berkata...

ni je???

x ckup menuntut ilmu lg si atok ni

sicomot-comel berkata...

ok... nnt cu pegi cek blakang telinga bakal suami..hohoho

farouq berkata...

ha,ha aku rasa takda la bintik tu..tapi sungguh teruna lagi he,he;)

aNnE berkata...

haha . kena cek . wakakaka

nasriq berkata...

adus, ada nyamuk gigit lak kt blkg tlinga.. Da jdi 4 bintik.. Hehe...

NUR AIN AZMAN berkata...

HAHA! good info la.

trma ksih atok

nk kena check si dia ni

hihih

:)

Shafiq berkata...

Erkkkk..Betul ke nie...
Nak pkai tudung lpas nie..

Tanpa Nama berkata...

tak pcya..aku check kat mmber aku yg truna pon xde..watsedak