Selasa, 29 Mac 2011

PAKWE TINGGI DAN RENDAH : PILIHAN AWEK?

nah…entry sentapan jiwa lagi…hahaha

bukan apa..macam biasa..satu hari, satu blog akan di promosi terus berjalan..sebenarnya atok buat promosi ni untuk mempromosi blog cucu dan pada masa yang sama atok nak mencari ieda-idea yang best untuk di karang setiap hari..

setelah berminit mengodek blog http://sabenazakey.blogspot.com/ ..atok terjumpa entry kenapa lelaki yang tinggi?

bikin panas betul entry tu..mana x nya..ada ke patut, lelaki yang x seberapa tinggi (pendek sebenarnya) dinafikan hak untuk mengorat empunya blog.lepas tu, dia banding-banding pulak antara lelaki rendah dengan lelaki ni..

lelaki tinggi ni menjadi pilihan dia sebab, lelaki tinggi ni konannya….hmmm….

atok “copy n paste” dari blognya..itu pandangan peribadi cik sabenazakey ok!

  • Sebab lelaki tinggi nampak cool. wahh!!
  • Terutama sekali bila dia jalan sorang sorang. Nampak cool sangat.
  • Ermm,.nanti senang nak pakai high heels kegemaran korang. Betol tak?
  • Korang nak ke kalau lelaki lagi rendah dari korang? Mesti tak nak kan. Tapi, ada sesetengah orang oke je. Orang kata kalau lelaki lagi rendah daripada kita, murah rezeki. Tapi nanti lelaki tu rasa rendah diri plak, sebab si dia lagi rendah. Aku tetap pilih lelaki tinggi.
  • Lelaki tinggi nampak sweet.
  • Dia akan nampak macam protektif. Walaupon tak kuat mana pon.

sebanarnya atok terasa jugak..hihihi..sebab atok ni rendah je sebenarnya..bukan lelaki tinggi je sweet ok..sebab, mata air atok cakap “atok ni romantik” hahaha….maknanya lelaki rendah pun sweet la..kui3

kalau semua perempuan “demand” nak yang tinggi bak galah tu..lelaki rendah macam mana pulak? nak biarkan je? huh! pada atok, ini adalah deskriminasi yang teruk dalam cinta…hahahaha..ade ke patut “reject” lelaki rendah..kalau lelaki rendah ni kaya camne? ade je perempuan terhegeh-hegeh nak kahwin or kapel kan?

pandangan cucu lak camne? cucu perempuan nak pilih lelaki tinggi atau rendah? cucu lelaki rasa macam mana? adakah orang lelaki ini telah dizalimi or what? hik3..

kalau ada sesapa yang x puas hati dengan kenyataan terbuka cik sabreena zakey mengenai lelaki rendah dan tinggi di entry kenapa lelaki yang tinggi? beliau..cucu boleh la komen di sana..

ataupun terjah je kat sini..kasi pecah dia punya blog!!! huh!!!

http://sabenazakey.blogspot.com/2011/03/atok-nak-tolong-promote-blog.html

sesapa nak mencuba nasib dipromosi, boleh ke sini : SEGMEN : NAK PROMOTE BLOG DI BLOG ATOK? | peTUA KITA semua

kepada yang dah join tapi blog belum dipromosi, atok minta maaf..satu hari satu blog je..kene ikut giliran..giliran tu atok dah buatkan..nantikan je..hihihi..kalau nak tengok giliran tu..boleh ke sini : XTRA TRAFFIC PETUA KITA SEMUA dan tengok pada ruangan SEGMEN PROMOTE BLOG di “footer” blog..blog yang berada kedudukan paling atas adalah paling lambat untuk di promote,maksudnya dia baru daftar ke segmen tu la..yang atok dah promote, atok akan letak [DAH] di depan nama blog dia tu.

cepat-cepat join segmen ni sebelum blog cucu terlambat untuk dipromote…pergi je ke sini : SEGMEN : NAK PROMOTE BLOG DI BLOG ATOK? | peTUA KITA semua dan buat mengikut arahan..hihihi

Comments
22 Comments

22 ulasan:

Nujma Hayati berkata...

hehehehe.....
lelaki rendah n tinggi?
emm....ade beza...
sy suke lelaki tinggi..kahkah..

O'gosh berkata...

tinggi rendah bukan ukuran..yang penting pandai melayan perempuan....

cik azeya berkata...

atokk. saye suke lelaki tinggi ! :)

sabenazakey berkata...

atok thanks ye.
sabena bkn nak kta jgn pilih laki rendah. huhu.atok nie touching pulak. laki rndah mesti la dgn girl rendah. sabena tggi cket tu yg nak laki tinggi. atok pon sweeeett!!! thanks!!

sharifah syuhada berkata...

cm ne plak perempuan yg gemuk ngan perempuan yg kurus???laki mcm atuk msti nak awek yg kurus kn...so sme gak la perempuan mesti nak laki yg tggi...

AiMaN berkata...

@Nujma Hayatihuhuhu..x aci la gni...sume nk yg tnggi..argh!

AiMaN berkata...

@O'goshstuju..hihihi

AiMaN berkata...

@sabenazakeytq puji..hahahaha...xde lah nk tacing2 pun

AiMaN berkata...

@sharifah syuhadaatok xnk pompuan kurus ngn gemuk..atok nak mata air atok je...kui3

nmS berkata...

mesti la laki yang tinggi!hehehehe...jgn marah eh atok..=)

mUm_tAz berkata...

Fizikal tu letak le tempat ke 2.. Yang penting hati ny baik kan Atok... LAu tinggi.jahat gak..buat ape...

eyjalukman berkata...

haha relax atok ,
cool je ! haha

AiMaN berkata...

@nmSx aci!! nak majok la gni..

AiMaN berkata...

@mUm_tAzatok baik..hihihi..x jahat pun

AiMaN berkata...

@eyjalukmannak marah lg ni...huhuhu

Meera Aziz berkata...

sy sokongla jugak pandangan cik sabenazakey tu...ehehe...tapi, sy suka laki tinggi...huhu

xpe, yg pntg hati banyak baik maaa..

http://amirabdaziz.blogspot.com

Ifti Larina berkata...

cucu nak pakwe tinggi! sebab cucu ni tinggi. ekekeke

cik anna berkata...

pakwe sy rndah 1 inci dr saya,,die xla pndek, tp sb sy ni yg tggi..so xde la ketara sgt..huhuh..

sNoe~ berkata...

tak kisah je.. tapi pujaan hati cam yang tinggi sikit..

sicomot-comel berkata...

hehehhehehehe

suke laki tinggi ! ^^

cumigd berkata...

cucu tak kesah..mane2 ponn boleh!!

AiMaN berkata...

@cumigdatok x tinggi dah x rendah..hihihi..boleh berkenalan? kui3