Selasa, 5 April 2011

cAbUtAN bERtUAH uNTuk SeMuA mEMBe2 pRiNCe..

TARIKH TUTUP : 10 APRIL 2011

image

haish..bulan lepas atok hanya sempat menag 2 contest je..bulan ni belum lagi..hihihi..sebab tu nak join contest cabutan bertuah ni..mana la taw..tuah ayam nampak dikaki, tuah manusia menang cabutan bertuah..hihihi..

senang je cara nak join..kalau cucu nak join sekaki pun boleh..pergi je ke link ni : .:: diARi sEoRAnG rEMaJA ::.: cONtEsT.....{ cAbUtAN bERtUAH uNTuk SeMuA mEMBe2 pRiNCe..}

apa syarat2 nak join?

1.Kowang mestilah masukkan Prince dalam bloglist kowang kat side bar...mesti ada gambar n etc..

dah letakkan pun..lagipun, PRINCE yang join segmen bloglist atok kan?hihihi..dah lupa?

AA

tapi, nama blog prince masih lagi yang lama iaitu aDoLEscEnTS’ kINgdOM..sebelum ditukarkan kepada .:: diARi sEoRAnG rEMaJA ::.:

2. Pastikan kowang tak hide blog PRINCE YE..

Tak pernah HIDE pun..

3. Letakkan header blog PRINCE

nak letak kat mana ni? atok letak satu di entry, satu lagi di side bar ok?

4.Untuk wat blog list,semestinya kowang kena jadi membe PRINCE kan..sowila ye bagi sape2 yang tak suke blog PRINCE yang buruk ni..lau follow la  Prince dekat network blog ye...

dah follow..baru je follow semalam..hihihi..maaf lambat follow..tengok tu..ciap dengan nombor follower yang lawa lagi..atok jadi follower ke 1212…jangan jelez ye cucu-cucu..hihihi..NETWORKEDBLOGS pun dah follow jugak

AAA

5.Tajuk entry mestila same sperti di atas..buat entry tau..pendek pun x kisah la..

sama kan? cuba check balik? kalau x sama bagitaw atok..nanti atok tukarkan..

6.Jangan lupekan link kan page ni dalam ENTRY kowang...kalau tak ada..kelayakan kowang terbatal tau..hehehe..

jap2..dah ada pun…hihihi..atok letak lagi skali ye..

kalau cucu lain nak join..boleh la join skali ye..klik je kat sini : .:: diARi sEoRAnG rEMaJA ::.: cONtEsT.....{ cAbUtAN bERtUAH uNTuk SeMuA mEMBe2 pRiNCe..}

7.Tag 3 orang kawan baik kowang dan pastikan kowang tau...

jap nak pikir..nak tag sapa yer..

JaA's StorY

Syazwan Che Deraman

mien eaststar

semuanya kawan atok masa kt sekolah menengah..jenguk-jenguk la blog diorang..

8.Tinggalkan link kowang dalam komen box PRINCE tau..

ok! jap taw..nk publish dulu

yang tu je..sekarang atok dah boleh join cabutan bertuah ni..yeah! doakan atok ye..hihihi

Comments
5 Comments

5 ulasan:

pRiNCe berkata...

hahahha...akhirnye atuk sudi join...
thnx bnyk2 tau coz tlg promote skali...

AiMaN berkata...

@pRiNCesama-sama..bukan x sudi..baru terbuka pintu hati..hihihihi

Amirah Adnan berkata...

nak join jugak la..hehe..

btw, mira pon ade segmen jugak..jom tok!

http://cokletwinter.blogspot.com/2011/04/segmen-baju-raya-korang-tahun-ni-kaler.html

jaa64 berkata...

hiksss...kene tag kat sini?hehe =.=

AiMaN berkata...

@jaa64ho..mu kene tag kat..hahaha