Isnin, 15 November 2010

ATOK DAH BERJAYA

kepada cucu...ato0k dah berjaya buat page tuk ex-changelink..hehehe..kalau cucu2 nak tukar link cucu tu..klik la kat tabs tu..ada kat atas tu..

NAK TAW KE?hehehe...meh cini atok ajar cucuku sayang..

1) klik pada tabs POSTING tu..

2) nampak x tabs EDIT PAGES..klik kat situ
keluar la benda camni...pastu..

3)cucu klik la kat EDIT PAGE

maka keluar la cmni..cucu letak la nama title tuk page tu pe..tapi atok pilih nak EX CHANGELINK..pastu lau nak ltk kod html..cucu klik la kat edit html..

siap sume, cucu SAVE la...pastu cucu "adjust" la nak letak kt ne tabs ke PAGES yang cucu buat tu..atok letak kat atas..maka jadi la cmni..
cucu cuba la ye..tu je yang atok boleh bagi buat masa sekarang..lau x caya..cucu klik la kay atok punye..hik3

malam ni atok nak naik bas...nak pegi raya umah anak2..nk jumpa cucu2..hehehe..nak wat camne..anak2 atok x dapat cuti..terpaksa la beraya di bandar...jadi atok bizy sket hari ni..maaf la ye cu, lau x dapat jalan2 ke blog cucu2...esok ada lagi..doakan atok ye..malam ni atok naik bas..

SELAMAT HARI RAYA AIDILADHA
Comments
16 Comments

16 ulasan:

Amirah Adnan berkata...

wah..time kasih tok! :))

AiMaN berkata...

sama2 cucu

azi nur berkata...

atok...nanti leh cr camne nk ringankan blog yg berat lak..hehe

AiMaN berkata...

azi : boley..pegi sauna..buang lemak..hahaha

azi nur berkata...

heee labuuu amboii nk bersaunaa lak..xde mase denn hahaa

jaa_kat berkata...

ceh bajet je,at least bg la penghargaan sikit kat aku yang ajar ni...hahahahahaha ;p

AiMaN berkata...

kat : ade aku kisah..hahahaha

CheQ PP JoY berkata...

oo..y 2 basic dia..y ni kalau y nak ada corak2 bagai..hehe..thnx atok..

AiMaN berkata...

iye..tu la..ni yg simple je..hik3

CheQ PP JoY berkata...

rasa mcm betul2 ckp dgn atuk sendiri plak..haha=]

AiMaN berkata...

macam mn tu?hahaha.

QaQa berkata...

tumpang tengok tuto atok :) gabung tutorial atok + cheq pp joy :)
tq atok & cheq pp joy :)

AiMaN berkata...

sama2 cucu...

~Eika Sweety Gurls berkata...

cm ner ek neyh ?? nape wat ta jdy ? tlis tjok ke?? p ble save .. n click blek ap y kite wat tdy .. die ta g pon at page uh ... plezzz help me :((

AiMaN berkata...

@~Eika Sweety Gurls cucu da ikut cara atok ke?

O'gosh berkata...

TQ atok!!