Sabtu, 9 April 2011

INGIN BERIKLAN DIBLOG ATOK?

nak beriklan diblog atok??

sebelum tu..atok nak kongsi trafik atok dan cucu tengok berbaloi tak beriklan diblog atok..

p/s : trafik akan di “update” dari semasa ke semasa

NUFFNANG (17/4/2011)
image
image

BLOG peTUA KITA semua tiba-tiba pecah rekod kerana entry :[WAJIB BACA!!] FACEBOOK : Pengumpul Gambar Awek Bertudung | peTUA KITA semua …cepat amik kesempatan ini untuk pomot blog cucu atau beriklan!!

ALEXA RANKING (17/4/2011)
image

BLOGGER (17/4/32010)
image

macam mana? agak-agak puas hati dengan trafik atok?

HARGA 

  • IKLAN STICKY ADVERTORIAL ATAS ENTRY  : RM 50.00 seminggu - MASIH BOLEH DIRUNDING
  • IKLAN BAWAH HEADER (800X80) : RM 20.00 sebulan 
  • IKLAN BAWAH RUANGAN ENTRY PALING HOT SEPANJANG ZAMAN : RM15.00 sebulan
  • IKLAN DI SIDEBAR : RM10.00 sebulan
  • p/s : harga mungkin berubah dari semasa ke semasa..mengikut keadaan trafik semasa tempahan dibuat

TEMPAHAN

boleh membuat tempahan melalui email ( aimanwhd@yahoo.com )
atau komen di entry ini…
atau hubungi di facebook atok ( ‘AiMaN WaHiD’ )

CARA BAYARAN
  • Jika kadar bayaran itu melebihi RM50.00..disarankan agar membuat bayaran melalui akaun bank(bank islam)
  • jika kurang dari RM50.00..disarankan agar membuat bayaran dengan reload/top up.(hanya reload/top up CELCOM diterima)
iklan hanya diletakkan setelah atok menerima wang atau reload/top up tersebut..sila hantarkan kod banner atau gambar yang ingin diiklankan..atok x akan buat banner atau gambar iklan tersebut..untuk iklan advertorial..atok boleh buat sendiri iklan tu atau cucu sendiri yang nak tuliskan iklan tersebut dan hanya hantar kepada atok

CEPAT REBUT PELUANG INI!!!!…

kemungkinan bilangan ruangan iklan akan ditambah berdasarkan permintaan..
Comments
23 Comments

23 ulasan:

safra berkata...

nak nak!

jaa64 berkata...

mntap ngat traffic ye..huuuu,jeles

Anitafasha berkata...

Wahh.. atok sungguh pemes..

AiMaN berkata...

@safracepat2..di atas header ada 1 je..tempat iklan amat terhad

Orang Kampung berkata...

peh.. aku x smpai 100 sehari..

Bro Framestone berkata...

wah koncnag die ek...

terpacak tue

Izamir Ridzwan berkata...

giler tggi uv tok

Tok Esah berkata...

pergh!! tinggi siot!! haha kalah tok esah.. sob3x

AiMaN berkata...

@Tok Esahpenangan entry pasal group FB tu je..huhuhu

AiMaN berkata...

@Izamir Ridzwanbukan selalu pun..sekejap2 je femes..

darxniq berkata...

perghhhh..tahniah!!>..:)

Fakhrul1409 berkata...

perghhhhhhh!! kingkong of the tower king! memacak naik! fuhhhhhhhh!

AiMaN berkata...

@darxniqtime kasih

AiMaN berkata...

@Fakhrul1409dengan pertolongan kawan2 dan org lain jgk..

topimagine berkata...

wah.. pemes giler.. ape rahsianye ye atok... ulur2 la siket bakat tu :)

AiMaN berkata...

@topimaginerahsianya?? alert dgn berita semasa yg hot! .hiihihih

diyana berkata...

waaahh!! best betol..hehe ^__^

xcyber berkata...

hebatt!!!

AiMaN berkata...

@xcyberbiasa2 je,,bukn maintain pun..kih3

muhammad iqbal hakimi bin tahir berkata...

kencang tu man..aku dak dan lawan..haha

AiMaN berkata...

@muhammad iqbal hakimi bin tahirnak maintain tu masalahnya

Duit_Terlebih berkata...

sidebar banner boleh tempah x??? Rm10 ke??

AiMaN berkata...

@Duit_Terlebih boleh2...