Isnin, 22 November 2010

PELACUR : MURAH ATAU MAHAL.

PELACUR3
nenek : ATOOOOOOOOOOK…..buat pe tu? x malu kat cucu ke buat entry camtu?
atok : alamak..terkantoi pulak..hahahaha…
PELACUR1
ada jugak cerita nak mintak izin jadi pelacur…aish..macam-macam ragam dalam dunia ni..
sebenarnya atok xde niat pun nak cerita pasal pelacur ni..tapi.. bila tergoodek2 kat satu laman sesawang..terfikir nak bercerita pasal pelacur..nak taw sebab pe? sebab ramai sangat orang laki langgan pelacur..hahaha..x caye? pegi bukit bintang..kalau malam minggu meriah la kat sana..kui3..ato0k x penah la lagi…


image
ini yang atok jumpa kat google..apesal mengikut bangsa?hahaha
kenapa melayu murah je? sebab ramai melayu eh?hohohoho
atok pun terfikir..agak-agaknya berapa harga untuk sorang pelacur bagi setiap “servis” mahal ke murah? atok lom penah lagi tanya..hahaha..ni first time menanya pasal ni..mungkin servis untuk orang atasan macam cuai sok lek mahal sket kot…hahahaha..dah tua macam ato0k bagi free..hahaha..xde maknanya..atau adakah harga mengikut pasaran semasa?
wahai cucu2 lelaki ku..tahukah anda bahawa melanggan pelacur itu berdosa? lagi pun buat abis duit je..dari pegi melanggan pelacur..lagi la baik simpan duit tu pegi lamar anak dara…xpun, kalau rasa duit x cukup..cari je la janda2 yang bermurah hati..kih3…lepas tu, dah la berisiko mendapat HIV/AIDS…taw x pe tu HIV/AIDS? bahaya penyakit tuh…ish2…patut la ALLAH bagi penyakit tu pun kt orang yang suka berzina ni..padan muka..hahaha


yang atok hairan..masih ada yang mahu melanggan pelacur..APAKAH SYOKNYA MASIH ATOK FIKIRKANCUCU TAW KAT MANA BESTNYA PELACUR NI ??
PELACUR2KATAKAN TIDAK PADA PELACUR
Comments
15 Comments

15 ulasan:

Fiqas berkata...

biasa la atuk, dunia akhir zaman, jln mudah nk duit, jual diri la...

mzhany berkata...

hai atok, salam kenalan...

hurm siap tulis harga mcm tu tu...

Nur Azila Ismail berkata...

huhuh . ape nak jadi nie

Cik Chenta berkata...

atok , knapa malay girl murah ? hahaha
~salah ke soklan ni

ahmad jo berkata...

murahnya pelacur melayu.. dh layu ke ape?? semurah dan selayu maruah mereka la tu. hak3

PhotoGraphic berkata...

say no to "pelacur" ye tok...jgn gatal2..nanti nenek marah..gigi y ade empat batang tu kang nanti xpasal2 nenek kasi celar..ahaha

♠ aQ.DaN.pUtera.kU ♠ berkata...

Oooppppsss ... attoookkkkk .. jgnnn.. nt kena hiV aidss ..huhu

Zara berkata...

Kadang2 citarasa pelik2, jauhi pelacur, sayangi diri, hindari AIDS.

Matika Love 131020 berkata...

hahahaha....pelacur melyu low class....buat malu jew.....................

AiMaN berkata...

kenapa melayu murah? sebab ni harga kat malaysia..hehehe..

kalau harga kt rusia..mungkin malay girl RM500..russian girl rm1.80...hahahaha

Pirate Doctor berkata...

btul2 tu atuk,ingat tak kes pelajar malaysia yg jadi pelacur kat UK tu..kan mahal....giler2 mahal....tp kat thailand murah kut atuk....bleh tawar menawar lg...bleh jadi samapi 1000 baht je mcm lbih kurang 10 hinggit....

AiMaN berkata...

pirate doctor : so? jadi la pelacur kat oversea..dapat banyak duit..hahahah

Miss Rainbow ◕‿◕ berkata...

omg ! pelacur melayu murah . HAHA , russian lak yg mahall ~

last entry : Buruk , Buruk dann BURUK !

AiMaN berkata...

tu la pasal..aish..kene anto pelacur melayu ni gi oversea..mungkin mahal...hahaha

Tanpa Nama berkata...

Alamak...murah nya pelacur melayu