Khamis, 6 Januari 2011

MEREKA HEBAT!

referel

siapa yang hebat? ATOK? hahaha..xlah..diorang yang kt lam gambar ni ha….hahaha..ada orang ke lam tu tok?

xde lah..atok xtaw nak cakap camne..senang cerita..mereka yang ada letak link ke blog atok di blog mereka..cam tu…paham x? untuk hari ini..atok dapat beberapa cucu yang memvisit blog atok melalui blog-blog ini…

dah..tiga bijik blog dari stats blogspot..camne lak ngn nuffnang? ehem2…hahaha

refer

Ini lah..bloggers2 yang berjaya membawa masuk cucu lain ke blog atok..mekasih atok ucapkan..JENGUK-JENGUK LA BLOG DIORANG JUGAK..mekasih bayak-banyak atok ucapkan..sebagai penghargaan kepada BLOG YANG PALING BAYAK BAWA MASUK VISITOR ke blog atok…atok akan letak refering url ke blognya selama 24 jam..satu blog dari stats blogspot..satu dari nuffnang..

tengok la kt ruangan paling atas tu..atas daripada 5 ENTRY PALING HOT SEPANJANG ZAMAN..ruangan bernama BLOG PILIHAN ATOK..CUCU WAJIB JENGUK!

esok..siapa yang jadi pilihan atok? siapa yang dapat bawak masuk paling ramai visitors la sayang…hik3..

Comments
4 Comments

4 ulasan:

iekasub berkata...

terime kasih atok utk list2 tu! boleh cucu follow mereke! :)

Kasim Ahmad berkata...

heehe.. makasih atok :)

c. Han berkata...

hua...terharu la..atok , mekasih bagi peluang kat org len kenal2 kat blog atok, blog saye yg x seberape pon, time kasih atok... =]

c. Han berkata...

hua...terharu la..atok , mekasih bagi peluang kat org len kenal2 kat blog atok, blog saye yg x seberape pon, time kasih atok... =]