Selasa, 22 Mac 2011

CIKGU SURAYA, KAMU ADALAH LAGENDA..

salam..hari ni entry x sebanyak semalam, tapi nasib baik traffic masih lagi berada ditahap yang normal..

balik je kelas BI yang @#$% (xtaw nak terangkan camne), atok terus online..on je facebook..aip, bertambah lagi group blogger nih..kawan atok si KAT meng”add” atok ke group Terengganu Bloggers..sepanjang atok berblogging ni, ini kali pertama atok jumpa ramai-ramai blogger terengganu..meriah betul kt group tu..

atok tengok ramai blogger terengganu..hihihi..sape2 nak join boleh la bagi nama akaun facebook kat atok..nanti atok “add” cucu ke group tu..

dah jauh melalut..berbalik ke tajuk asal..hihihi..

masa atok pusing-pusing, kenal member dalam group terengganu blogger tu..atok ternampak nama “CIKGU SURAYA”..aih..menarik..hihihi..sebab kisah cikgu suraya ni satu bintang terkenal bagi pelajar sekolah menengah di zaman atok dulu..xtaw la kalau sekarang dah bertukar kepada orang lain…hahaha

image

cikgu syida masih tidak mampu menandingi kehebatan cikgu suraya

nak diceritakan pasal cikgu suraya ni, cikgu ni memang best la..tiap masa, ada je pelajar lelaki sekolah atok mencari cikgu ni..kalau boleh, tiap hari wajib study subjek cikgu suraya…kadang-kadang, waktu tidur..lampu dah “off” pun ade lagi yang nak belajar subjek ni..ada yang sampai baca nota tu dengan lampu suluh..betapa hebat penangan cikgu suraya ni..

atok cuba bayangkan, betapa hebatnya kalau pelajar lain “study” subjek-subjek lain seperti diorang “study” subjek cikgu suraya tu..mesti ramai yang dah ke oversea sekarang..

yang bestnya..atok dah jumpa blog cikgu suraya..hot2…hahaha..nak? nah

.::CiKgU sUrAyA::.

eh…silap…tu cikgu suraya lain..

cikgu suraya yang hebat tu, cikgu lain..kalau cucu nak kenal, pergi ke GOOGLE..taipkan CIKGU SURAYA..itulah yang menjadi lagenda zaman berzaman…hahahaha

Comments
9 Comments

9 ulasan:

zikeryhassan berkata...

cikgu suraya memang popular. ahaha.

c-tea berkata...

adeh..ape lah..ingatkan betul lah tadi blog cikgu suraya yang femes emes tu..adeh...kene lagi dengan atok

ejulz berkata...

macam mana la cikgu ni berdepan dengan student dia.. heHe

Jangan lupa singgah n komen k.. :) "Mari belajar bahasa Sarawak -Part 7
"

c-tea berkata...

apa ni atok..ct google cikgu suraya sekali kuar bende ni dah...

http://www.google.com.my/images?hl=en&xhr=t&q=cikgu+suraya&cp=6&um=1&ie=UTF-8&source=og&sa=N&tab=wi&biw=1280&bih=897

AiMaN berkata...

@c-teaatok xnk jawab..tanye org yang dah baca...hahaha

Amirah Adnan berkata...

hahaha..terkena..ingat amende la cikgu suraya tuh..habes otak jadi kuning..muehehe..:p

mien eaststar berkata...

hahaa....cikgu suraya mmg hebat...

woot woot berkata...

hahhahaha,nakal tok ni ! gatal ! xD

recent post : musuh islam mmg cerdik kan ?

erina berkata...

‎014 - 759 4643 kol je no ni...korang akn dilayan seperti raja..hehe