Isnin, 11 Julai 2011

SURAT DARI PEMERHATI BERSIH 2.0

image

surat yang dihantar kepada atok petang tadi dan minta atok publishkan di blog atok..

atok boleh publishkan pendapat ini di blog.kawan saya minta.

ade orang terpekik bilang peserta perhimpunan kotorkan kota raya.selepas lihat semua video dari berita luar negara dan dari orang awam sendiri.aku membuat kesimpulan mudah.yang mengotorkan banda raya dan menyebabkan kerugian adalah polis sendiri.100 juta rugi kenapa?depa pakai water canon dengan asap pemedih mata tu.tu semua duit rakyat.depa seronok ha kata macam tu.depa senang nak ratah duit rakyat lepas ni.atas alasan nak beli senjata untuk tutup mulut rakyat.bagi aku.aku lansung tidak memikirkan politik dalam perhimpunan 9 julai.tapi bagi aku, itu adalah suara rakyat meminta keadilan pada pilihan raya.katanya gunalah surat khabar atau tv untuk suarakan sesuatu.namun apa yang rakyat ada?hak apa yang mereka beri kepada rakyat untuk bersuara?

dari shahizan, 26 tahun

P/S : Siapa nak “publish” pendapat atau sebarang artikel ke blog Petua Kita Semua boleh hantarkan ke facebook atok di : 'Aiman Wahid' | Facebook

boleh bagi sebarang artikel atau gambar serta video untuk “publish” di blog Petua Kita Semua..

Comments
3 Comments

3 ulasan:

pRiNCe berkata...

haha..atuk..terbaikkkkkkkkk...:)

Lawak Paling Bodoh Di Dunia
[ 18 SX ] Pertandingan Payudara @ Tetek Tercantik Di Thailand

AiMaN berkata...

@pRiNCe giler la..x abis2 dgn bersih aku ni..huhuhu..tiap hari BERSIH je kejenya..elok buat blog baru..pasal BERSIH je

Orang Kampung berkata...

hahaha..
nnti ada la puak bn mai komen..

dh org larang buat demo, mai jugak.. tu yg kena tibai ng polis..

apa pun tak boleh, berarak scara aman.. bukan cra ganas.. polis yg buat jdi lgi ganas.. huhu