Selasa, 12 Julai 2011

VIDEO DEMONSTRASI PATRIOT 9/7/2011

atok x dapat cakap apa..sekadar bahan lawak tuk elak mengantuk masa study je…hahahahaha..lawak giler

jangan gelak kuat sangat..takot ada sedara mara cucu..kih..kih..kih..

komen yang atok paling suka pasal video ni di facebook

image

kah..kah..kah..padan muka patriot..

siapakah disebalik pemuda patriot yang gagah perkasa dan berani tu?? jom selidik disini : LAWAK : DI BANGLADESH PUN ADA PATRIOT! | peTUA KITA semua

orang UMNO jangan marah kalau ada bangla mengaku melayu-UMNO dan minta ketuanan melayu sekali..kah..kah..kah..

Comments
6 Comments

6 ulasan:

Mohamad Fitri berkata...

Ya Allah.
Kau selamatkan lah Negaraku yg tcinta ini.

Amin

ZIPPO MILLER berkata...

Kaum lain pun drop kumpulan baju merah ni, lagi2 kat Page FB bersih tu, ni kau pon same Drop jugak...aku kasi Tips Boleh? pergi page Bersih 2.0 kau tu...tgk sampai bawah2..sampai bawah la kan...ko tgk bangse ape yg banyak postkan pasal Patriot ni..dan bangse ape yang asyik promote kerajaan ni la itu la kerajaan ni ini la dan bangse ape yang selalu bg kau rase lagi menyampah kat PM tu..kalau ko dah perasaan harap2 berhenti la pijak kaum sendiri..dah sampai mase kite ni bersatu...harap kau leh tolong tgk sikit Page bersih tu...mcm yg aku cadangkan..depa duk api2kan kita ni ha...

Pendekar Berkuda berkata...

bangga aku tengok kau gelakkan bangsa sendiri atok!!!!!!!!!

siti ika berkata...

wahhhh.. ramainye....!

b a m b a m ' s berkata...

xnk sokong mana2 pon.. amek lar tanah sebidang sorang biar masing2 jadi pemimpin.. mana lar muafakat kita rakyat MALAYSIA nie.. =(

Tanpa Nama berkata...

semoga kau sedar aiman.sampai hati kau gelakkan bangsa sendiri.kenapa kau ni buta mata buta hati sangat? terang2 kaum lain yang dok laga2 kan kaum kita.okay cuba kau cakap apa faedah yang kau dapat dari post2 kau yang macam ni? traffic naik? kau bangga ke kutuk melayu? semoga Allah merahmati kau aiman.