Isnin, 11 Julai 2011

[SEBAR] 3 VIDEO YANG WAJIB DITONTON!

atok ada 3 video yang semua orang wajib tonton dan tengok..tolong bagi semua orang tengok..

lepas tengok..atok nak cucu jawab satu soalan je..boleh kan? tengok video dulu

 

 

jihad

 

siapa baju kuning yang dimaksudkan najib?? sebenarnya najib perli kepada Anwar Ibrahim..namun pada masa yang sama najib mengata pada rakyat malaysia!! RAKYAT MALAYSIA DIHINA NAJIB!!

minta najib minum air dari “water canon” dan hidu gas pemedih mata..biar dia rasakan..

 

 

 

Jawab soalan ni.

 

p/s : “LIKES” UNTUK SEBARKAN DI FACEBOOK MASING-MASING
Comments
7 Comments

7 ulasan:

Azrin Anuar berkata...

amboi... sedap najib berkecek. mari try hidu tear gas sekali, aku nak tengok.

WuMing berkata...

Apa yang ditunjukkan dalam TV3 adalah sangat berbeza

AiMaN berkata...

@Azrin Anuar mapuh kerah najib kalu hidu gas tu gak

hitamputih berkata...

setakat tunjuk video part yg tertentu jer nk buat aper...bkn d whole story...saje nk nmpk demo BERSIH tu gud2 n polis tu jahat....tpi hakikatnya sape yg hasut pakcik tu berarak jln kaki jauh2 klau die ade skit jantung???sapee..??

pRiNCe berkata...

haha...habis lah lpas ni..kite tgok pe yg berlaku kat Malaysia...

Wajah Sebenar Maria Ozawa Tanpa Make Up
Lawak Paling Bodoh Di Dunia

Orang Kampung berkata...

hahaha..
najib pun dh masuk youtube dh..

Tanpa Nama berkata...

ada otak ker tak awak ni?? pak cik tu bukan ada sapa2 yang hasut dia sukarela nak ikut,, bukan penakut macam ko......