Isnin, 2 Mei 2011

OSAMA MASIH HIDUP!

ahhhh..makin rumit pulak kes kematian osama ni..selepas pengunguman bahawa osama telah mati..atok terjumpa makin banyak bersoalan yang timbul

  1. Adakah benar Osama telah mati? kalau benar..mana gambarnya?
    • image
    • sah..gambar diatas telah di edit dan berjaya di buktikan..sebenarnya..gambar ini telah tersebar sebelum kematian osama diumumkan..gambar diatas yang didakwa mayat osama telah pun dimuat naik di internet semasa pemerintahan regim Bush lagi..
  2. Adakah benar Osama itu wujud?
    • konspirasi ini telah lama ditimbulkan oleh rakyat diseluruh dunia..memang betul syarikat milik keluarga Laden itu wujud..tapi, sejauh mana kebenaran bahawa susuk tubuh osama bin laden ini wujud?
    • adakah susuk tubuh osama sengaja diwujudkan semata-mata sebagai alasan untuk amerika menyerang afganistan suatu masa dahulu untuk mengusai telaga minyak?
    • malah, telah banyak konspirasi yang telah didedahkan oleh barat sendiri tentang perancangan 11.September itu didalangi oleh yahudi dan pemimpin amerika yang lain.
    • video yang menerangkan tentang konspirasi 9/11 adalah ciptaan yahudi dan amerika : BAHAYA SYIRIK: 080 - Runtuhnya WTC, 9 September : Sebuah Konspirasi
  3. ingatkah cucu semua mengenai satu khabar angin bahawa Osama pernah meninggal dunia beberapa kali sebelum ini??
    • antara khabar angin paling terkenal ialah osama mati akibat demam kapialu dan alasan ini tidak diterima oleh perancis.
    • pada Disember 2001, Osama juga telah dilaporkan meninggal dunia akibat komplikasi paru-paru
    • setelah 2001 dan 2006..Osama dikatakan “hidup” kembali dan meninggal dunia pada November 2007 akibat dibunuh oleh Omar Sheikh..namun, terdapat banyak keraguan dan berita ini dikatakan palsu dan Benazir Bhutto sengaja mereka cerita tersebut.

macam mana?? setelah sedikit demi sedikit atok baca di internet..segala entry yang atok tulis iaitu

menjadi satu keraguan yang amat besar pada atok..apa yang sebenarnya dirancang oleh Amerika??

image

P/S : sama-sama kita kongsikan entry ini di FACEBOOK untuk perbincangan lanjut bersama kawan-kawan..jangan lupa di TWEETER

Comments
12 Comments

12 ulasan:

Umar Faruq berkata...

atok ni ske tulis entri yang membuatkn aku rasa nak share kat FB.. hehe.. keep it up!

emi nizam berkata...

leteh la aku tok...ape la nk jd dgn dnia ni...fitnah sana sini...asik2 tertipu je masyarakat ni..ape sebenarnya amerika nk? ikutkan apa kepentingan kita d malaysia ni mengenai kematian atau hidupnye osama, ade kene mengene ke? leteh sgt2. argh..p lantak la.

AiMaN berkata...

@emi nizamtu la pasal..mula2 atok nak caya jgk..almaklum la..baru pas bangun tido..tup2 tgk ada berita pasal osama mati..dah siap tulis semua..fikir2 balik..sebelum ni ada je berita pasal osama mati..berapa kali osama mati ni??

Nancy Poh berkata...

Adoi..memang sah sah kena edit..tengok mulut dia pun dah tau..huhu..alahai osama..

Izzuddin Fauzi berkata...

osama,... beliau??? lebih baik ak amik tau kisah yang kat malaysia tak tentram2 lagi...

myetech9[dot]com @ Enchik Nine

AiMaN berkata...

@Nancy Pohkalau tengok pada mulut..ada benarnya gambar tu di edit..sebab mulut sama sebijik seperti osama masih hidup

AiMaN berkata...

@Izzuddin Fauzibetoi jgk

Lulu caldina berkata...

itulah dah berapa kali berita kononnya US berjaya bunuh osama, tapi hasilnya osama tak juga mati...

Osama kan bijak bersembunyi

AiMaN berkata...

@Lulu caldinax pasti la cerita sebenar

ADAMOYU berkata...

amerika ni mmg. mcam mcam agenda diorg buat.

btw, follow :D jemput datang blog adamoyu :)

Orang Kampung berkata...

aku fikr osama x mati lgi..
menarik entri ni..

! Sam Posmen ! berkata...

hampir satu dekad isu Osama Bin Laden di gembar gemburkan. memang terdapat pelbagai kekeliruan yang berlaku. kesahihan berita juga di ragui sumbernya. baru sekarang betul-betul mati ek?

apa-apapun ini pendapat aku Osama Bin Laden Mati Hidup Semula