Isnin, 2 Mei 2011

[TERBONGKAR] ISTANA MILIK PEMIMPIN PAS

hah..nah..amik…atok bongkarkan istana bahagia milik beberapa pemimpin pas..ini rupanya hasil mereka setelah bertahun berjuang dalam PAS..ish2…

ISTANA MILIK TUAN GURU NIK AZIZ NIK MAT DI PULAU MELAKA,KELANTAN

image

ISTANA MILIK DATO AZIZAN MB KEDAH DI SUNGAI LIMAU YAN,KEDAH

image

ISTANA MILIK HAJI HADI AWANG, PRESIDEN PAS

image

CUBA TEKA..BAWAH NI RUMAH SAPA??

image

JAWAPAN : rumah kat atas tu umah atok..buat pakai duit nuff je…sapa2 yang nak mandi-manda, kat umah atok pun boleh..dah macam sunway lagoon atok buat..

P/S : Sama-sama kita LIKES dan SHARE entry ni di FACEBOOK untuk kita dedahkan, siapa sebenarnya pemimpin PAS ini…jangan lupa..TWEET skali ye..hihihihi

Comments
27 Comments

27 ulasan:

CikLulu berkata...

mereka bersikap sederhana dalam setiap aspek

Umar Faruq berkata...

haha.. terbaik! aku suka entri ni sangat2...

Tok Esah berkata...

haha, suke2..

umah haji hadi tu pernah pergi!! di rusila... mase jadi MB dulu pun, xduduk umah Menteri besar, duduk umah kecik tu jer..

AiMaN berkata...

atok baru skali je pergi jenguk umah nik aziz..tu pun jenguk ikut tingkap kereta je..huhuhu..teringin jgk nak naik umah dia..cam best je..

iqbalsyarie berkata...

Ahaha... ni baru betul istana! Ada mahabbah, ada sakinah, ada barakah, ada semua laaa

ejulz berkata...

suka dgn sikap bersederhana yg dorang tunjukkan.. x macam pemimpin lain.. rmh besar2, keta besar.. smua nak bsar.. haHa

~C-K-K~ berkata...

ni lah pemimpin yang berjiwa rakyat.. bersederhana....

AiMaN berkata...

@iqbalsyariealhamdulillah

AiMaN berkata...

@ejulzsuami najib lagi la besar

AiMaN berkata...

@~C-K-K~insyaALLAH

tehah. berkata...

orang ulamak ni bersikap sederhana je.. duniawi bukanlah segalanya bagi mereka.

AiMaN berkata...

@tehah.btol3..setuju..ini yg patut dijadikan pemimpin

amir aizat berkata...

mmg istana betul ni!

iyou berkata...

ini baru betul rakyat didahulukan....
Allahuakbar!!!
sesamala kita mengundi utk ubah malaysia... jgn undi sbb dpt 'angpau' je..

Farah Hanim berkata...

bersederhana ^^,

~~Ticer Wann~~ berkata...

pernah sampai istana YB Ustaz Azizan... :))

shinbeichan berkata...

prnah tgk umah pmimpin yg baru jep stahun jagung jd YB tp istananye mngalahkn pemimpin yg dh Memimpin ntuk puluh2 taun...munsykil2..mcm mne tuh????=/

yaya berkata...

dorang bersikap sederhana macam Rasulullah and mengutamakan rakyat.

zulhaidi berkata...

wa suka ini post~~haha

Pengikut Nabi Muhamad berkata...
Ulasan ini telah dialihkan keluar oleh pengarang.
Pengikut Nabi Muhamad berkata...

kalau berbini lebih tak kan satu rumah je? boleh ke berlaku adil?

eddy berkata...

Entry yang menarik atuk... share2

Tanpa Nama berkata...

awal tahun 1990 pernah gi rumah tok guru nik aziz..rombongan sebuah bas gi klantan..sebelum pulang ke selangor kami singgah ke rumah beliau. Yang paling saya terharu MB sendiri yg menjemput kami naik malah menuangkan/memberi air minuman kpd kami semua.

Tanpa Nama berkata...

awal tahun 1990 pernah gi rumah tok guru nik aziz..rombongan sebuah bas gi klantan..sebelum pulang ke selangor kami singgah ke rumah beliau. Yang paling saya terharu MB sendiri yg menjemput kami naik malah menuangkan/memberi air minuman kpd kami semua.

Aku berkata...

ulamak kn pewaris nabi..=)

Cik Jannah berkata...

atok2.. zuhudd..:)

Cherry_Gurlz_Hanny_Syafizah berkata...

pemimpin2 lain yg dop rmh bsr2 tuu ingt pki duit sendiri keww??sdp kata kt pemimpin2 yg berzuhud ke jln Allah..ingt atook tuu mulia & sempurna sgt keww nk gelak kt org lain..baiki diri kiterr tu dulu..istighfar banyak2...Allah laknat org yg menghina ulama' dan org2 soleh...