Ahad, 15 Mei 2011

JOM BERKEBUN DI FARMVILLE

image

salam..

akibat penangan bosan..inilah jadinya..jom berkebun..hahaha..

dah lama atok x main farmville ni..seingat atok..kali terakhir atok berkebun di farmville masa atok di asasi UM dulu..huhuhu..zaman muda-muda..

bila dah lama main..huh! boring~

lepas tu, atok block application FARMVILLE di facebook..hahaha..padan muka..atok tinggal camtu je ladang-ladang dan tanaman atok..langsung atok x hiraukan..setelah sekian lama..atok rasa rindu pulak kt kebun atok dulu..tadi, bila atok buka…YA ALLAH! apa dah jadi ni? tengok la gambar kat atas..apa yang dah jadi..

habis hilang semua traktor, tanaman n bangunan..tu je yang tinggal..nasib baik duit n xp x hilang skali..hmm..atok rasa macam nak main balik je benda alah ni..ye la, cuti 4 bulan..kalau bercucuk tanam dah boleh makan hasil..kih3..tu yang atok pikir nak main farmville ni..sambil kutip hasil, dapat jugak atok sihatkan tubuh badan..

cucu main farmville x? sapa main farmville bagitaw atok..atok nak tambah jiran ni..hihihi..

JOM BERKEBUN DI FARMVILLE…hihihihi

image

Comments
12 Comments

12 ulasan:

Izamir Ridzwan berkata...

lma dah xmain.. setahun lebih dh rasanya.. behenti masa lebih 90 lebih.. hihhi

dzafira berkata...

Bila lama tak main ladang tu jadi makin kecik kan.. dia merajuk sebab lama tak jenguk.. hehe

blackroses berkata...

datang follow sini..

mcm ni lah berkata...

saya dah level 98,. dah stop main dah,.

AiMaN berkata...

@mcm ni lahpergh!! otai nih

AiMaN berkata...

@blackrosestq

AiMaN berkata...

@dzafiraa'ah..bru pasan..ladang makin kecik..huhuhu

cucu umie berkata...

ayie tak minat nak main farmville..tak thu ah knape..haha kalau city ville mainlah..itupon dh malas skng nie..cukplah sampai level 60..hauhau

AiMaN berkata...

@cucu umierugi x main nih..hihihi

Rafidah Farhana berkata...

Saya main! tapi dah berhenti dah.penat je nak berkebun.

Atuk, saya ada tanya kat ruang pertanyaan tu.jenguk ye.

terima kasih :)

Tanpa Nama berkata...

emm kat atas tu kan ade tulis english farm.cuba klik kat situ,then dia keluar go to my home farm.cuba tgk ade tak ladang lama?

aishahakim berkata...

huhuhuhu...sya dah level 99...
dlu dah nak stop but adk speed nak potong level so xjadi stop....
main biase2 je...nak cari jiran nie nak besarkan farm...!!!