Rabu, 23 Februari 2011

BLOG BARU, TUJUAN DAN PENCAPAIAN

Alhamdulillah, atok sempat jenguk beberapa blog baru yang menarik minat atok untuk review..bukan apa, sekadar berkongsi..blog pertama yang atok nak kongsi ialah BITTER SWEET OF MY LIFE

image

Agak menarik warna layout blognya, sesuai dengan jiwa feminim yang dimiliki oleh blogger perempuan..bermula dengan entry pertama iaitu IM NEW, blog ini terus bertapak pada kedudukan 9,732,958 pada 23/2/2011..apa yang menariknya terletak pada entry SEDIH (klik la kalau nak baca) memang agak sedih la..hahahaha

image

blog kedua ialah SAYA KUAT MAKAN..dan entry yang menrik minat ialah DON’T GIVE UP (baca la, best kot, rugi kalau x baca)..entry berkisar tentang mood beliau dan follower.. seperti atok dulu-dulu..terasa jelez sangat bila tengok follower blog orang lain dah sampai beribu.dulu, siap blogwalking x henti-henti 25 jam semata-mata nak tambah follower..bermacam cara atok buat, try guna teknik bodek blogger lain, ugut orang lain follow, dan merajuk kalau orang lain xnk follow atok

tetapi tu semua agak menjadi..apa yang lebih menjadi adalah tarikan entry yang menarik..sehingga sekarang, atok masih mencari identiti blog dan cara menulis yang baik..dan x lupa, contest yang atok anjurkan amat banyak membantu disamping pertolongan facebook..

kepada blogger baru,apa tujuan cucu berblog dan bagaimana dengan pencapaian blog cucu? jangan risau..atok pun seperti kamu jua dahulu..cuba yang terbaik untuk dapatkan pelawat yang tetap..SELAMAT BERJAYA~

Comments
5 Comments

5 ulasan:

Nurul Atika berkata...

atok! atok! maceh atok!.
patut la nenek sayang atok..
hee~ cucu memang kuat bodek..

toyolkiut berkata...

haha..
atok2.. petua tu xleh turunkan ke cucu..main bodek2 ugut2 ye.. ptut pun skarg dh beribu..
hehe..

mia.lia berkata...

ghee.. mekaseh tok
nanti cu kasi nenek baru ye ..
oooops.. heheheh

mia.lia berkata...

ghee.. mekaseh tok
nanti cu kasi nenek baru ye ..
oooops.. heheheh

♥Miss Farah♥ berkata...

atok tak mau hambik blog kita ke jadi pilihan muahahah