Ahad, 15 Mei 2011

5 BAHAGIAN TUBUH LELAKI YANG DIPERHATIKAN PEREMPUAN

salam

aish..dah bersawang abis blog atok nih…dah lama atok x update blog kan? ada jgk cucu yang tertanya-tanya..kemana la atok nih..dah lama x nampak kt blog..atok sebenarnya agak malas nak update blog bila blogger ni buat problem..huh! nasib baik blog atok dah ok semalam..

sebenarnya atok dah ada kt umah ni..tengah berseronok dengan merehatkan diri..hihi..ye la..baru je lepas exam..nak jugak rehat-rehat jap..sekarang ni baru atok nak berblog sampai lebam..kih3…jom la baca entry baru atok ni..hik3

5 BAHAGIAN TUBUH LELAKI YANG DIPERHATIKAN PEREMPUAN

imageSenyuman

amacam? msti ramai yg x caya kan yang senyuman menjadi bahagian yang paling disukai perempuan..aish..kalau atok la..mesti la atok nak pilih perempuan yang senyum kt atok..hihihi..bukan senyum memanjang macam kambing..kih3..tapi, buat lelaki, sebelum nak tackle awek tu..kene belajar cara senyum yang terbaik dulu la ye~

Mata

dari mata turun ke hati..jadi x hairan la kalau perempuan suka tengok mata lelaki kn? hihi..lagipun mata ni menggambarkan kikhlasan dan ketulusan hati seseorang..ye ke?

Tangan

sebenarnya, bab tangan dan jari ini ada satu rahsia lelaki..tapi, atok x pasti ianya mitos ataupun fakta..apa2 pun..bahaya untuk atok ceritakan pada umum..hihihi..sebenarnya, orang perempuan suka tengok tangan untuk menilai kebersihan lelaki tersebut..

Lengan

bab ni atok x pasti..hihihi..orang kata, perempuan suka lengan lelaki yang berketol-ketol..ye ke?hmm..ada sapa2 leh jawab?

Rambut

yang ni atok setuju! hihi..memang la wajib nampak rambut kalau dah tengok muka..lagipun, dari rambut la terserlah personaliti seseorang samada kemas, bergaya dan bajet korea..kah..kah..kah

k.la..atok senaraikan 5 je dulu..tengok tajuk la..hihihi..tapi, itu hanya penilaian dari luaran..yang penting adalah hati, perasaan dan sikap..kalau boleh nk dua-dua kn?

Comments
22 Comments

22 ulasan:

Ashraf Jalil berkata...

kat label ade 3gp melayu? hahaha.!!. strategi mantap.. papepon entry ni best dan bergune..heheheee

amny berkata...

part gigi takde ke???hehehe

Amalina berkata...

Saya suke tengok mata dan senyuman, hehe;p

Coretan anuar berkata...

Terima kasih atas informasi yang atuk berikan..

Lepas ni buat entri tentang 5 bahagian tubuh perempuan yang diperhatikan lelaki..

Tentu ramai juga orang berminat nak baca..

Entri Terkini Blog saya:
Pertandingan Anugerah Blog Paling Popular Dapat Menarik Trafik Ke Blog Anda??
Apakah Sumbangan Atau Kebaikan Pertandingan Ini Kepada Rakyat Malaysia
Mohon Peserta Pertandingan Anugerah Blog Paling Popular Menyemak Status Pendaftaran Blog Anda

AiMaN berkata...

@Ashraf Jalilbeb..taw2 je..hahaha

eja berkata...

rmbt mmg maen pranan pntng!bf eja botak!nk sgt tgk die ad rmbr sket...hee...

atiqa :) berkata...

hihi part tangan tu suka tengok jang kurus panjang and besar , rasa selamat bila dilindungi tok ,

part lengan tu cukup takat ada ketak sikit okay la :P

part rambutt ? em kalau serabai mesti handsomeeeee <3

Farah Fazen berkata...

ade btul nye... hehe...

AiMaN berkata...

@atiqa :)npe lak rmbt berserabai tu hensem??

jaa64 berkata...

hahahah...pun bolehhh!!

Jemari MonteL berkata...

JM suke tgk senyuman dan mata..... huhuhuh

ShafiqIzwan berkata...

rambut bajet korea? HAHHAHAHAHAH!

~NySz~ berkata...

berketak-ketak.. hehe

cira nd berkata...

lengan tu memang betul kot...suka yang macam tu..heeee

AiMaN berkata...

@ShafiqIzwanhihi..atok mmg anti sikit ngn rambut mamat korea nih

Izamir Ridzwan berkata...

badan ketak2 dia x tgk ey

AiMaN berkata...

@Izamir Ridzwanbuka bju bru leh tgk..hahaha

Eyka berkata...

sokong..kalau mak eyka dy tgok gigi tau~ haha ;D

AiMaN berkata...

@Eykaye ke? hihihi..nak kene gosok gigi 5 kli shari nih

iszieylyanziy berkata...

kaki...gg,ngee

Tanpa Nama berkata...

tangan dan gigi(senyuman) :)

Tanpa Nama berkata...

suka tgk badan lelaki yang sasa pasti kote dia besar..opss!!