Ahad, 21 November 2010

BLOGGER IN DA HOUSE : KHAS BUAT BLOGGER BARU

BLOG INI…hanya mengisahkan tentang perjalanan hidup atok..n apa sahaja yang atok tulis adalah petua kerana bila mana orang tua berkata-kata..ia terus menjadi petua..hahaha..kadang2 atok tulis pasal petua kecantikan,kesihatan,CINTA,suami isteri,bayi n bla2…kadang2 banyak yang mengarut je..tu je tulang latar belakang blog atok

image

en.BEN…atok ni blogger baru..atok buat entry ni pun pakai software yang en.BEN sarankan semalam tu..WINDOWS LIVE WRITER..memang betul best…senang..mekasih en.BEN…

Comments
14 Comments

14 ulasan:

iqbalhakimi berkata...

haha..baru la sgt atok nie..

AiMaN berkata...

boley dikira baru lagi la..hahaha

Nur Azila Ismail berkata...

salam perkenalan daripada saya Nur Azila Ismail :)

happy blogging ! ^^,

aima in luv berkata...

ziarah dari blog BA,
salam perkenalan...

Azrul Hisham berkata...

salam ziarah dari blog ben...

datang guling2 jap jenguk blogger baru...

keep blogging okay...good luck (^_^)


Jom guling-guling disini pula:

Azrul Hisham -My Real Life

cikmawar berkata...

salam kenal..

jemput lah dtg ke tanah kite..
:)

Sideq's Stories berkata...

SALAM
saye singgah disini
nice2
hope dapat singgah blog saye gak
follow k

http://sideqstories.blogspot.com/

Ainismaira berkata...

Salam Perkenalan ye ^_^

AiMaN berkata...

mekasih sudi lawat blog atok..

Matika Love 131020 berkata...

salam satu malaysia..saya berbesar hati menjemput anda semua untuk singgah di blog luahan saya..dan seterusnya menjadi follower di blog saya....salam perkenalan kepada semua blogger2..

Mimiey.. (^-^) berkata...

slm kenal dr mimiey...

http://nasyieen.blogspot.com

Puteri Iqa Izyan berkata...

salam singgah :))

AiMaN berkata...

mekasih yg sudi lawat atok..atok sedang melawat cucu2 ni

BicaraOh!siCinta.. berkata...

hye,..salam kenal atok, ehehe. kite salingg singgah yer tok,..hepy blogging tok =)