Selasa, 15 Mac 2011

VIDEO PENUH FINAL ALL ENGLAND : LIN DAN vs LEE CHONG WEI

keputusan dah tahu…tahniah buat Lee Chong Wei atas kemenangan pada final All England menentang Lin Dan dari China..bukan senang nak menang tu..

image

Kuala Lumpur, Malaysia - 14 March 2011

World no. 1, Lee Chong Wei retained his All-England singles title on Sunday when he defeated his nemesis Lin DanLin Dan 21-17, 21-17 in 52 minutes. When he won the final point, Lee slumped to his knees in joy.

It wasn't only because he had won the All-England title a second time. This was the first time Lee had beaten the Chinese to win a major competition. Lin Dan still leads 18-7 in terms of wins against the Malaysian.

entry penuh : 2011 All-England - Lee Chong Wei wins Men's singles final

mesti ramai yang x dapat tengok kan? nak2 orang yang duk asrama atau kolej yang xde televisyen..

tapi, atok dah jumpa video tu..jom la layan..nah, klik je kt url ni :

[1] http://www.youtube.com/watch?v=bD9yKhr9sJU
[2] http://www.youtube.com/watch?v=Eo01gJ5OIfE
[3] http://www.youtube.com/watch?v=hZIarnPmVEQ
[4] http://www.youtube.com/watch?v=IJK5b5CwEuI
[5] http://www.youtube.com/watch?v=53zl1C2mRH0
[6] http://www.youtube.com/watch?v=VgEJyEdMkcE
[7] http://www.youtube.com/watch?v=LhkX7lbcNGI
[8] http://www.youtube.com/watch?v=PxLI8s2WowI
[9] http://www.youtube.com/watch?v=kPrZIGwoHF8
[10] http://www.youtube.com/watch?v=e7Vj53fUj30
[11] http://www.youtube.com/watch?v=kG8zVFL6MVc
[12] http://www.youtube.com/watch?v=iN3LMHc2na0

tq buat pengupload tu~

ada sesiapa nak full video x? atok nak sambungkan video tu semua..pastu atok akan upload di media fire..nk x?

kalau nak likes entry ni..

Comments
4 Comments

4 ulasan:

aida aphet berkata...

tq atok...cucu tergolong...xdapat tengok...dok asrama...hehehe..

manggosteen berkata...

baru pas tgk..nmpk lin dan mcm tak semangat mcm biasa..

.r.o.s.i.e. berkata...

thanks atok!!
mmg tgh cr pn..
sbb ri tu xdpt tgk kan..=(

akmalhilmi berkata...

aku dah siap download da
huhu