Ahad, 22 Mei 2011

ATOK KEMBALI LAGI!!

salam..

akhirnya ada jugak mood nak berblogging..sebenarnya dah lama atok x update blog..xtaw kenapa rasa malas nak jenguk blog menghantui diri..ada la jugak cucu yang prihatin duk tanya pasal atok..

kenapa x update blog?

kenapa menyepi sekian lama?

atok pergi mana? lama x nampak..

hah?? x caya ada orang rindukan atok? nah buktinya..hihihi

image

sebenarnya atok sibuk ngan kenduri kesyukuran kat rumah minggu lepas..dan sekarang dah banyak masa free..boleh la atok bersurah di blog ni sampai lebam..hahaha..

k.la.kepada yang rindukan entry atok, nantikan entry yang akan membuatkan cucu rasa macam nak tumbuk je skrin laptop cucu tuh..

jangan bawak kemarahan ni sampai kat kerja dan sekolah dah la ye..

nantikan ( sambil bunyi lagu suspen )

Comments
7 Comments

7 ulasan:

apik pehe berkata...

tok weh...
banyok kijo teh!!
hehehe

Pendekar Berkuda berkata...

ntohnyer...banyok kijo teh atok weh...

budak_baik berkata...

haha.. atuk bz ngan nenek kot.. ye la, dh tue2 pun nk loving2 lg.. keh3.. =P

'CikMimiEy' berkata...

waaah , slmat kembali tok !!!! ngeh 3 ... cucu pon bru kmbali aktif b'blogging gak nih . huhuhu

Red berkata...

haha. nama aku naik!!! XD XD apelah atok nie.. buat aku blushing aje. HAHA XD

safra berkata...

akhirnya atok kembali!!!! rasa sepi tnpa atok..

Buat RM1000 sambil facebooking

cik najihah berkata...

wah lame hilang atok..hii