Selasa, 15 Mac 2011

[CONTEST] : SUDOKU ..ロスマワニ..n0thing impossible.....

da lama atok x main sudoku nih..semalam atok jenguk satu blog..dia ada buat contest sudoku..apa lagi..join la..hihihi..sekarang da siap pun…

nak taw blog mana? blog ..ロスマワニ..n0thing impossible.....kalau nak tengok  blog tu, boleh klik pada header dia kat bawah ni..

image

tarikh ttup : 18/3/2011 *

syarat2 nak join..

1) copy SUDOKU yg ros ltk nie...

image

2) then jawabla (bg btl punye tau!!!!)...

scan0001

3) wat entry kat blog korang yg best tu pasal jawapan k0rang...(kalo baek hati mention la bl0g sye..heheh)...

tengah buat la ni..hihihi…susah la jugak sudoku ni..hampir 3 jam tuk atok siapkan..dah la buat kali pertama dan kedua salah..huhuhu..yang ke tiga baru betul..tapi,atok xtaw la jawapan atok tu betul ke x..harap2 la betul..maaf la sebab atok buat kotak tu pakai tangan je..pastu atok “scan”..

kalau sesapa nak join sempat lagi ni..tuan punye blog tu nak cari 2 pemenang..hik3..kalau nak join klik di sini : ..ロスマワニ..n0thing impossible...: .1st give away AKA contest from me =).

4)  kna la jadi follower i..(even blog sy xla menarik sgt kan)....

dah

 image

5) letk la link sy kat blog korang yer...=) -mne tau sy rajin update kan!!heheh

ok..dah letak pun..

image

6) dalam entry korang tu ltk kan video lagu yg korang rase nk bg kat sye..hehe(feveret korng pn bole gak la...=P)

 

7) Then...comment kat entry ni url blog korang (yg dah de jawapn la erk)...

jap2..nk publish dulu..

8) i akan review blog spe anta dlu...kalo btl..YES!! dptla adiah dr i..heheheh =)

cepat revie blog atok!! hehehe

p/s : harap-harap la atok menang…

Comments
4 Comments

4 ulasan:

sweet_sour berkata...

wah..terer gak eh atok main sudoku..
hoh0ho gud luck atok.!!

Woofer Storm berkata...

best ni,tapi tak rti sngt main sodku.ermmmmm

follow sni^^

.r.o.s.i.e. berkata...

thanks atok coz sudi join..heheh
ngah tgk satu2 ni..
pening plak..sbb byk..heheh :)

iza berkata...

As salam..
Gud luck..