Rabu, 8 Disember 2010

UNDI ATOK LAGI..

{STICKY POST sehingga 8.12.2010 jam 23.59}

ini kali ke-2 atok minta cucu2 undi atok selepas contest BLOG PILIHAN MALAYSIA 2010..

yang ni undi untuk pe tok?hehehehe

ni undi sebab atok ada join 1 contest dari EFA NUR..contest nya atok dah join..nak baca entry tu? klik kat SINI

jadi, sekarang efa buat proses pengundian untuk memilih slogan terbaik..kalau cucu dah baca slogan atok dalam entry tu n cucu rasa menarik..cucu undi la atok ye..

tarikh tutup undian 6/12/2010 di malam hari..x pasti pukul berapa

klik di URL dibawah untuk mengundi

Comments
11 Comments

11 ulasan:

noona berkata...

heeeee noona baru jer undi atok tadi..hehehehe...noona pun undi kak peni jugak.....atok,sory baru baca petua tu...baru jer dpat o9 ni...anyway, thanksss...

kasih suci berkata...

good luck...

anamizu berkata...

dah undi atok ~_^
chaiyok!!!

dah folow anamizu??-->special utk awak ^^

efa nur berkata...

GUD LUCK at0ookk...!! :)
come on cucu2 atok sekalian..ayuuhh ke sekolah..
ehh..ayuh undi atok..!!hehe :)

efa nur berkata...

atok, efa tag atok taw..
jom join bloglarian...:)

http://efagurlz.blogspot.com/2010/12/jom-blogwalking-dengan-bloglarian.html

(One) SiTi* berkata...

atok, mencelah ckit,

ada tag untuk atok kat sini,
http://wansiti.blogspot.com/2010/12/segmen-mari-masul-senarai-bloglarian.html

(One) SiTi* berkata...

oh..ya...follow blog atok yg menarik ni jugak!!

Nazirul berkata...

dah undi =)

Tok Esah berkata...

salam, tok datang bawa khabar berita..
ada award tuk kamu..

Award tuk kamu sahaja

peni anani berkata...

tanak vote atok.. peni nk menang moto... hahahaha

kay yea berkata...

gd luck atok~