Rabu, 8 Disember 2010

BlogLarian

image

atok nak cuba BlogLarian pulak…mana taw..untung sabut timbul…untung menjoin..traffic makin sesak..hahaha..tol x?

 kalau cucu nak join BlogLarian..boleh klik pada gambar di atas..atok dah hyperlik kan ke BlogLarian..

jadi atok kena lengkapkan satu slogan iaitu…

Saya suka berblogwalking kerana....atok nak up traffic la kan..betul x? itulah matlamat asal atok dan cucu-cucu..selain itu, atok ber”blogwalking” sebab atok nak promote blog atok..almaklumlakan, blog ni masih lagi baby..tapi atok dah tua..mana sempat kalau nak suruh cucu promote je..atok juga suka jenguk2 blog cucu..kalau ada blog yang best la..tapi ada jugak blog yang menyakitkan hati atok..nanti atok bagi tahu blog mana yang menyakitkan hati atok..hehehe

tu je kot sebab-sebab atok ber”blogwalking”..

jom la join BlogLarian ni..leh jenguk2 blog-blog orang lain dan menyenangkan cucu nak ber”blogwalking” hehehe

tapi! atok kene tag 3 orang cucu atau lebih..sapa ye? ehem2…

PERCUBAAN PERTAMA

Si Kuat Merayau

! Omurice !

DALAM HATI ADA TAMAN

kalau cucu-cucu ada masa..boleh la ke blog diorang..atok dah hyperlink kan pun…pesanan sekali lagi : kalau cucu nak join BlogLarian..boleh klik pada gambar di atas..atok dah hyperlik kan ke BlogLarian..

Comments
4 Comments

4 ulasan:

saiazuan berkata...

yeah atuk rock!!!

Omu Rice berkata...

atok mekasi tok...memang best atok masuk bloglarian ni..trafik memang kencanglah..lagipun bloglarian ni mesra pengguna..yang penting nak masuk bloglarian jgn masa guna bb...mau cepat sampai limit...hehehe...yosh...

Awangku Johan berkata...

Muchas Grasias Atok Petua coz dah tag Awang..
Hehehe.. Apa2pun Awang dah buat benda alah tu.. Heheheheeh... Atok tgok dlm BlogLarian yg Senarai Blog Ke-17 hehehehe

jaa_kat berkata...

LARIKKKKKKKKKKKKKKKKKKKKKKKKKK
HAHAH :D