Ahad, 21 November 2010

STUDY, EXAM,MALAS,NENEK..

Aip..nenek pun ada skali lam tajok entry atok? hehehe..memang segaja atok letakkan pun..

23.11.2010..atok da nak mula exam..tapi masih malas nak study..xtaw la sbb pe..xde ke sape2 nak bagi semangat sket tuk atok?hihihi..

tadi..atok cuba jawab soalan final "past year"..sonang jo0..


aish..x study pun boleh jawab? hahaha..

atok jawab yang muka depan sekali..

soalannya: sila tuliskan no kad matrix anda..senang je la..atok tiru je kat kad matrix atok..hehehe..


yang tu dapat markah x prof?hik3..

sampai no kad matrix pun terpaksa atok tiru..betapa malasnya atok..huhuhu..tolong2!!

hmm...mungkin rindu kat nenek kot..kui3...kantoi...atok pun terasa la nak buatkan 1 "bookmark" tuk nenek..da siap print..atok turun la dari bilik..mencari kedai tempat "laminating'..pusing2 satu bandar,satu kedai "photostape" dan "laminating" pun x buka..hampeh~

atok pun naik balik ke bilik..merenung jauh ke arah kertas yang dah ter"print" tadi..xpelah..esok masih ada..atok nak laminate..nak letak riben..nak bagi kat nenek..supaya nenek rajin baca buku..hehehe..sambil2 baca buku..ingat kat atok skali..hik3..

ni la bendanya..yang atok dah "print"..cuma lom "laminate" je lagi..

p/s : mekasih nenek..atok buat ni sebab nenek da banyak bagi hadiah tuk atok..baju(2)..butang baju melayu(2), kad ucapan(1)..duit (RM200++) n banyak lagi yang nenek bagi..atok rasa cam x bagi pape je lagi..mama atok je yang bagi baju kat nenek kan? atok x bagi pape pun..cian kt nenek..xpelah..yang ni DIY gift dari atok..harap2 nenek suka..atok sayang nenek...mmmmmuah~

p/s : cucu jangan jelez..lagi-lagi peni n efa nur..hahahaha...cucu boley la try buat..bagi kat sape2 yang cucu suka..
Comments
8 Comments

8 ulasan:

iqbalhakimi berkata...

romantik lah atok ngan nenek..haha...

AiMaN berkata...

kah3..sesaje buat cu..lagipun printer ni dah berhabuk pun..

Pirate Doctor berkata...

alamak atuk...takan atuk takde petua nak amik exam...atuk kan org tua yg memveri petua

AiMaN berkata...

pirate doc : atok da fenim

hiDAyah_muRNi berkata...

all da bes exam. holiday! like!
last entry >> Blog | HTML Code

AiMaN berkata...

ceh..atok baru nk start..huhuhu

efa nur berkata...

waaahhh...bahagia haty cucu bila hati nenek bahagia...heee...:D

selamat pengantin baru atokk...ehh silap..selamat menjawab exm..gud luck at0ook..:))

AiMaN berkata...

efa : mekasih cucu..rindu tol kat nenek..huhuhu