Ahad, 10 Julai 2011

LAWAK : DI BANGLADESH PUN ADA PATRIOT!

banglapatriot

mesti ramai yang terkejutkan bila baca tajuk post entry atok kali ni..pasti ramai yang tidak percaya..yang orang ramai tahu, BERSIH 2.0 sudah jadi internasional bila ramai rakyat malaysia di luar negara turut sama berhimpun di negara tumpangan masing-masing untuk menyokong 8 tuntutan BERSIH.

namun, tiada siapa tahu bahawa PATRIOT pun telah menjadi badan internasional apabila PATRIOT turut disertai oleh rakyat bangladesh..ini adalah pencapaian yang amat baik bagi penyokong tegar UMNO kerana warga bangladesh ini akan menjadi warga melayu yang sejati dan menyokong penuh ketuanan melayu..maka, kata-kata pendekar Hang Tuah, “tidakkan melayu hilang didunia” menjadi realiti kerana warga melayu boleh di import seperti mana malaysia terpaksa mengimport seluar dalam bersaiz XXXL untuk “big momma”

ok..xpe kalau x caya cakap atok bahawa mamat bangla ni penjaga ketuanan melayu sejati..baca berita ni

Patriot ikrar pertahanan kedaulatan negara

Kumpulan Patriot akan sentiasa tegas dan tidak berkompromi ketika berdepan cubaan menggugat kedaulatan negara oleh puak penderhaka, kata pemimpin kanannya Datuk Abdul Azeez Abdul Rahim.
Abdul Azeez, yang ditahan bersama Ketua Pergerakan Pemuda Umno Khairy Jamaluddin ketika

Patriot membantah perhimpunan jalanan di Bukit Bintang semalam, berkata tindakan kumpulan itu bukanlah semata-mata mahu menyertai demonstrasi jalanan, sebaliknya sebagai satu protes terhadap pihak yang cuba mencetuskan kekacauan dalam negara.

berita penuh : Patriot ikrar pertahanan kedaulatan negara - Malaysiakini

bangla ini sanggup mempertahankan tanah air kita! salute buat mereka

sekian dulu dari atok..kita tengok gambar live dari bangladesh..

bangla umno

Selepas demostrasi BERSIH , maka Najib pun buatlah panggilan kepada KPN.

Najib: Terima Kasih, Tan Sri, you telah uruskan dengan BERSIH, cekap amanah.

KPN: Ini hal kacang putih, kami tangkap 1600 orang dari jumlah 300,000, yang 298,400 terlepas.

Najib: prestasi Cukup cemelang.

KPN: Tapi kami sudah tangkap pemuda umno seramai 20 dari 300, didapati tahu bahawa antara 280 adalah mamak dan Bengala.

Najib: Yang Bengala itu ada kad pengenalankah?

KPN: Semua kerja kontrak dan PTI. macam mana nak uruskan.

Najib: Hantar mereka ke pejabat JPN dan berikan kad penegnalan, lain kali mereka layak jadi pengundi.

KPN: Yes boss, ikut arahan , kami akan uruskan.

sumber : Photos from Road To PutraJaya | Facebook

P/S : x salah nak berlawak kan? esok dah kerja..pasti tension..kalau tension boleh layan blog atok..nanti atok akan ceritakan satu persatu cerita lawak, geram, sedih dan teruja di blog petua kita semua..

kalau kawan di pejabat tu boring-boring masa kerja..boleh la bergelak ketawa dengan post ni..kah..kah..kah..

Comments
6 Comments

6 ulasan:

pRiNCe berkata...

atuk..pesal widget followers blogspot asek buat hal je ek ?

Wajah Sebenar Maria Ozawa Tanpa Make Up

Tanpa Nama berkata...

aku memang gelak semalam tgk patriot bagi baju free kat bengla, paki dan pendatang asing..hahahaha..lps tu berarak tak sampai 200 meter pastu cakap mesej berjaya disampaikan...betul ke berjaya disampaikan??

vampire's lovex berkata...

dialog tu terbaik hahahaha

AiMaN berkata...

@pRiNCe sama la..atok punya pun problem..xtaw knpa

Halimatun Sa'adiah berkata...

hahahaaa...terbaek!!

Amuraria berkata...

MESTI MAMAT TU NAMA DIA BRAHING TUJUPAKALEE :)