Ahad, 3 April 2011

PIKAT “SI DIA” MELALUI TARIKH LAHIR

hasih..best ni..hahaha..boleh try..atok jumpa benda ni kat blog yang akan atok promot hari ni..nak taw blog mana?

most of all ab0ut....what???

http://mreofaquasakura.blogspot.com/2011/03/ini-bukan-at0k-saya.html

dalam satu entry tu iaitu : most of all ab0ut....what???: pikat si dia melalui tarikh lahir...^^" atok jumpa la pasal nak pikat SI DIA melalui tarikh lahir tu..best jugak..kalau atok tengok yang mata air atok punye..hihihi

8hb : Si dia agk pendiam dan menyukarkan kamu utk mendekatinya. Si dia hanya berbicara jika kena pd topiknya. Selain tak akn bersuara sembarangan, si dia juga bijak n seorang yg telus hatinya. Kamu harus bijak memilih topik utk diajak berbincang agar si dia tahu kamu seorang yg berotak

ye ke ni? hihihi..kalau cucu nak tahu yang atok punye lak

27hb : Walaupun nampak brutal tp sebenarnya si dia berjiwa sentimental. Kamu pula jgn cuba mengambil kesempatan ke atas dirinya krn ia akn mengubah kepercayaannya terhadapmu. Kamu juga perlu melaksanakan janji-janjimu sekiranya ada berjanji dgn si dia. Pssst, si dia pantang kalau org mungkir janji.

wah..betul2..hihihi..atok pantang dengan orang mungkir janji ni..tapi, atok xde la brutal, cuma sikit2 sentimental je..hahaha

kalau cucu nk “check” yang SI DIA..boleh ke entry ni sekarang : most of all ab0ut....what???: pikat si dia melalui tarikh lahir...^^"

blog most of all ab0ut....what??? agak best la..cuma kurang informasi..kalau boleh, tuan punye blog kene tambah informasi bagi menarik minat orang lain tuk melawat blog..atok pun x boleh nk komen byk sebab atok guna broadband yang agak teruk sekarang ni..nk loading bacground blog pun x boleh..huhuhu

maafkan atok ye..

kalau mana-mana cucu yang nak pomot blog di blog atok boleh mendaftar disini : SEGMEN : NAK PROMOTE BLOG DI BLOG ATOK? | peTUA KITA semua

Comments
2 Comments

2 ulasan:

mr E oSk gurL berkata...

at0k...thanx promote blog kami...kami suke3....syg at0k...hehe=P

AiMaN berkata...

@mr E oSk gurLtime kasih..sayang cucu jugak..hihihi