Khamis, 10 Mac 2011

PETUA BUANG TAHI LALAT

image

ramai x ada tahi lalat? hehehe..tahi lalat kt muka? manis apa ada tahi lalat di tepi bibir..agak mengancam la kalau gadis bertahi lalat di hujung bibir…emmmph!..manis wooo….hihihi

tapi, ada jugak yang x suka dengan tahi lalat ni..nak2 kalau tahi lalat hidup..macam mana tahi lalat tu boleh wujud dan hidup subur itu masih menjadi misteri…tapi, kadang-kadang ramai la yang nak buang tahi lalat hidup ni..mak saudara atok pun pernah buat pembedahan kecil untuk buang tahi lalat tu..tahi lalat tu ada di sebelah hidung dia..jadi, atas nasihat doktor, doktor suruh bedah di hospital..maka, jadi cantik bagai la beliau sekarang..hik3…

nak tahu x? atok ada cara atau petua nak buang tahi lalat hidup ni sebenarnya..yang bestnya petua ni boleh jugak untuk rawat tumit kaki yang pecah..caranya senang saja…

PETUA BUANG TAHI LALAT DAN RAWAT TUMIT PECAH (secara organik)..

1. Dapatkan getah daun kemboja.kenal pokok kemboja? kalau x kenal, meh atok tunjuk bunganya…

image

2. lepas tu, bubuhlah getah tu pada tahi lalat hidup, ataupun kat tumit yang pecah-pecah.

3. Lepas tu, tampalkan saje ia dengan kapas.

Ulang proses di atas sehinggalah tahi lalat anda tanggal ataupun kutil dan kesan pecah pada kaki cucu tu hilang.kalau x hilang..buat la sampai hilang ye..hik3..

awas..lalat ini sedang bersenggama..bukan sedang berak…kah..kah…kah…jangan tiru aksi ini..tidak senonoh..hik3..

SELAMAT MENCUBA PETUA HARI INI..hik3..

*p/s : jangan lupa join contest simple ni : Dunia Aku Ibu Muda: Ketagih join Contest atau GiveAway?

Comments
7 Comments

7 ulasan:

apezs shah berkata...

salam

hahaha atok ni nakal la.. kehkeh!!
thanks atok atas tips ini..:)

ιѕмaιl pυтra aιdιl adнa berkata...

thanks for the info atok ^^

Along Usop berkata...

fuh.. ingatkan btul la suruh toreh gune pisau tadi.. ngahahahahah.. =p

Fakhrul1409 berkata...

bagus nih! Nk try la...hahaha

Hanim Mahali berkata...

Bagus petua ni... suka!
Tapi tak tau cuba kat mana... hurm ~

BOY HOT WEB berkata...

alamak,, lalat pun nak ambik glamor gak kat entry tu hehe apa2 pun tq k atas info atuk

Tanpa Nama berkata...

Fuyooo