Rabu, 22 Jun 2011

PENCUKUR TERMAHAL DIDUNAI BERNILAI RM300 000++

image

gambar pencukur bernilai RM300 000++

Atok terkejut jugak bila terbaca berita camgini..huh! x ada benda lain dah ke nak buat hingga menjual pencukur berharga RM300 000 lebih..tersedu atok..

memang mahal amat la..atok terjumpa berita ni di laman web yahoo.com..katanya pemegang pencukur tu diperbuat dari iridium.sejenis keluli yang amat mahal dan terhad serta mampu bertahan didalam larva yang cair..hohoho..extrem betul kekebalan keluli nih..mata pisau pencukur pula dibuat dari sejenis batu permata iaitu batu nilam buatan..bukan original la..bilahnya juga dikatakan mempunyai ketahanan selama 10 tahun dan servis mengasah bilah disediakan secara percuma selama sedekad

memang terbaik la pencukur ni..

maaf la kalau bahasa tunggang terbalik..sebab atok transalte sendiri dengan pemahaman BI atok..

nak baca artikel asal boleh ke sini : Would you pay $100,000 for a razor? - Yahoo! News

Comments
5 Comments

5 ulasan:

Along Usop berkata...

tapi bangang dan sie-sie...

padahal gilet dua ringgit pon oke je boleh gune...

duit banyak sangat lah tu.. tak tau dah nak buat untuk ape...

hahahaha.. cetek btul akal die.. =p

AiMaN berkata...

@Along Usop ntah la..kalau dia mampu nak beli apa salahnya..itu duit dia..kita pun x boleh nak paksa dia guna duit peribadi dia ikut cara kita

pha is berkata...

daripada beli bnde tuh, baik kasi duit kat cucu... dpt gak pahala.. hahahaha

.m y z. berkata...

pehh daripada membazir beli pisau cukur baik beli kete je. senang hidup. dah takde benda lain ke nak cpta. haih. pelik2 je dorang ni.

azeelia azman berkata...

pehh.takde maknanyerr nk guna shaver hrga mahal nk mamposs.